Hányast adnál a stájer nagydíjra ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 17:46
A kérdező szavazást indított:
5
4
3
2
1
0
21 szavazat
1/10 anonim válasza:
2-3. Volt benne 1-2 akció, de amúgy unalmas volt.
3/10 anonim válasza:
1
Majdnem végig a telefont nyomkodtam
4/10 A kérdező kommentje:
az én véleményem is 1 olyan 0 fele, nagyon unalmas volt, ha egy autópályára felszerelnének egy kamarát és azt néztük volna még az is izgalmasabb lett volna
2021. jún. 27. 18:55
5/10 anonim válasza:
Onnantól már minden versenynek örülök, hogy nem a díszmajom Hamilton nyer.
6/10 anonim válasza:
5, nem Hamilton nyert, közép mezőny meg elcsatazgatott. Nekem tetszett. És ha nem Hamilton nyer akkor nekem mind 5pontos lesz.
7/10 anonim válasza:
4
Oké de az F1 az autósport legunalmasabb formája volt mindig is. Ha izgalmat akarsz van több tucat sorozat ahol megtalálod.
8/10 anonim válasza:
Szerencse, hogy új szabályok jönnek jövőre, mert sikerült olyan autókat fejleszteni, amik a fizika törvényei miatt alkalmatlanok arra, hogy egymás közelében gyorsan haladjanak.
9/10 anonim válasza:
nem tudom. valahol az 5. kör tájékán döntöttem úgy, hogy ezt a futamot nem érdemes tovább nézni. a beszámolók alapján helyes döntés volt.
"Oké de az F1 az autósport legunalmasabb formája volt mindig is."
endurance versenyek?? azért ne legyen már egy 24 órás is izgalmasabb, mint egy F1-es futam
10/10 anonim válasza:
9
Jó talán a WEC uncsibb kicsit de pl az IMSA versenyek elég izgalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!