Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Létezik olyan sport, melyet...

Létezik olyan sport, melyet ha a húszas éveid elején kezdesz el, akkor is komoly eredményeket érhetsz el?

Figyelt kérdés
Sprinter voltam kb 16 éves koromig, elég komoly szinten versenyeztem is, de végül abbahagytam. Most egyetemista vagyok, és rájöttem, hogy nagyon hiányzik mindaz amit az élsport adott. Van olyan terület, ahol nem számítok még kiöregedettnek? :D
2022. febr. 3. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Sakk,pingpong
2022. febr. 3. 19:25
 2/6 Humor Herold ***** válasza:
100%
A dartsba pl. még lehet jó 30-40 éved is akár :)
2022. febr. 3. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy létezik, de ha nem érdekel, nem szívből csinálod akkor soha nem leszel komolyabb versenyző. Inkább érdemes egy olyan sportágat választani ami tényleg érdekel és szívesen csinálod. Amatőr szinten is lehet versenyekre járni.
2022. febr. 3. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Sör-virsli verseny
2022. febr. 3. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
minden sportba lehet későn kezdve is a legnagyobb szintekre hazudik, az hogy 6 évesen el kell kezdeni erre már elég sok ember rácáfolt a történelem során, legyen az kosár, foci, box, tenisz, bármi
2022. febr. 5. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
legnagyobb szintekre eljutni*
2022. febr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!