Milyen érzés amikor egy boxoló földre kerül és nem bír felkelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy miért nem bír felkelni amikor rászámolnak. Mit érez, stb? Hogy tudnám elképzelni?2021. szept. 27. 05:00
1/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs magánál. Kb. mintha félálomban lenne valaki, de nehéz pontosan leírni.
2/9 anonim válasza:
Első is jót írt, vagy épp annyira nagy fájdalmai vannak.
4/9 anonim válasza:
Próbáld ki! Üttesd ki magad egy boxteremben.
5/9 anonim válasza:
Nem bokszoltam soha, de nem olyan nehéz elképzelni szerintem. Gondolom, fáj a feje, forog körülötte minden, egyszerűen nincs ereje felemelkedni. Már ha egyáltalán magánál van ugye, nem ütötték ki teljesen. Egyébként meg ha fel is tápászkodik valahogy, de csak támolyog össze-vissza, nem tiszta a tekintete, akkor a vezetőbíró ugyanúgy nem engedi folytatni a küzdelmet, mintha csak simán lent maradt volna a földön. Szóval egy bizonyos pont után felesleges erőlködni.
6/9 anonim válasza:
En boxoltam 5 evig. Ha komoly kot kapsz teljesen beszedulsz, forog a vilag, homalyosan latsz, cseng a fuled. Aztse tudod holvagy. Ha megprobalsz felallni felmegy a vernyomas megjobban, nincs egyensulyerzeked kb es dolsz mint a zsak. Kb mint mikor brutalul leiszod magad es nemtudsz felallni vagy egybol elesel ha sikerul.
7/9 anonim válasza:
Próbáltad azt a játékot, amikor ráhajtod a fejed egy seprűnyélre, és 20x körbemész körülötte? Vagy azt, amikor guggolsz 10-et, aztán utána felállva hosszan belefújsz a hüvelykujjadba?
Na, valami hasonló. Behomályosodik a világ, szédülsz, nem tudod megtartani az egyensúlyod.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk ahogy Callum Smith kicsapta Lenin Castillot szombat este ott már nem sokat érzel, csak azt hogy a tested nem engedelmeskedik.
9/9 anonim válasza:
Ramla Ali KO-ja is híres. Ő szenvedte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!