Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha a Forma-1 ennyire retteg...

Ha a Forma-1 ennyire retteg az esőtől, akkor miért nem csak arab országokban rendezik a versenyeket?

Figyelt kérdés
Amit ma műveltek, arra a kabaré enyhe kifejezés. Kérdem én, ha ilyen betegesen rettegnek attól hogy esőben versenyezzenek és netán bármi izgalom is történjen, akkor miért nem csak arab pályákra mennek, mint Bakrein, Katar, Dubaj stb. ahol 0% az eső esélye gyakorlatilag egész évben? Mégis kinek jó ez a cirkusz amit ma is műveltek, hogy 4 órán át váratták a nézőket a helyszínen és a tévék előtt is azért hogy két felvezető körre hirdessenek végeredményt?

2021. aug. 29. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

"Azert belgiumbol atcuccolni hollandiaba ne hogy már olyan hosszu folyamat legyen"

Nem az átcuccolás viszi el az idő nagy részét, hanem hogy minden kiszolgáló létesítményt le kell bontani és az új helyszínen újra felépíteni. Emiatt lenne akkor is több nap, ha a szomszéd városba mennének.

"Ez pedig mellekes, de azert azt is gaznak tartom, hogy az autoversenyzes es a technika csucsanak mondjak az f1et de az esőre nem tudtak meg mindig semmit kitalalni. "

Valamit valamiért. Lehetne pl magasabban a padlólemez a talajtól, és akkor nem úsznának fel az autók a vízen. Viszont a leszorítóerő és a sebesség csökkenne ezzel a töredékére.

Tényleg az autóversenyzés és a technika csúcsa, de ez nem jelenti sem azt, hogy ne vonatkoznának rájuk a fizikai törvények, se azt hogy bármilyen csúcstechnológiás autó is hatalmasabb lenne a természet erejénél.

2021. aug. 29. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez a megyünk 2 kört a SC mögött, hogy hivatalosan lefutottnak könyvelhessük el a versenyt már így is undorító, de képzeljétek el micsoda balhé lenne most itt, ha Max helyett Hami van a pole-ban és vele nyeretik meg a futamot. Hónapokig hallgatnánk a sírást és összeesküvéselméleteket...
2021. aug. 29. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Mennyire igaza van a 21:10-es válaszolónak, ez nekem is eszembe jutott :D Nagy szerencse, hogy nem Hamilton nyerte az időmérőt, mert akkor is ez lett volna a forgatókönyv és már felrobbant volna az internet azzal, hogy direkt futam nélkül megnyerették vele :D

Bár egy másik oldalon így is olvastam olyan hozzászólást, hogy mivel Hami vezeti a pontversenyt neki van a legtöbb veszíteni valója, ezért nem engedélyezték ma a futamot :D

2021. aug. 29. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
13# igen némelyek szerint direkt miatta nem volt futam mert így csak 5 pontot veszít 10 helyett.
2021. aug. 29. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ha igazán tolni akarták volna Hamiltont, azt a két SC-kört is hagyják a túróba.
2021. aug. 29. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát ez szerintem gázabb volt mint az indianapolisi 6 autós bohóckodás. Ezek után nem hiszem hogy Spa valaha is fogadni fogja az F1-et.
2021. aug. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!