Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi ez a süket duma arról,...

Mi ez a süket duma arról, hogy az olimpikonoknak nem volt gyerekkora, meg h feláldozták fiatalságukat?

Figyelt kérdés

Minden hasznos idióta ezt szajkózza mostanában, mikor a sokmilliós jutalmakról írnak a lapok.

Én sportoltam versenyszerűen, valóban sokszor 5kor keltünk hogy 6-tol edzeni tudjunk és beérjünk a suliba 8ra, utána meg ebéd után irány a délutáni edzés. De kaptunk is egy rakás kedvezményt, megengedőbbek voltak a mulasztásokkal a tanárok, a versenyszezon után augusztusban ugyanúgy kibuliztuk magunkat mint a többiek, sőt a felkészülési szezonban is a vasárnap mindig pihenőnap volt, így szombaton is el tudtunk menni bulizni plusz minden verseny után is volt buli, sokszor szexbe torkolló partizásokkal. Szó nem volt arról, hogy ismerkedésre ne maradt volna idő.

Szerintem csak az veszi be ezt az ócska dumát, aki életében nem sportolt komolyabban.

2021. aug. 11. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

8

Szegeden nőttáem fel állandóan találkoztam az éjszakában kajak kenusokkal. Seggrészegek voltak vagy durván be voltak drogozva. És nem egy olimpiai bajnok volt köztük.

2021. aug. 13. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

10:

Meghajlok előtted, és inkább hiszek neked, mint a saját személyes tapasztalatomnak...

2021. aug. 13. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

11:

Így érthető, ha kajak-kenusokról van szó. Ugyanez elképzelhetetlen lenne pl. a világ legjobb úszói, futói, súlyemelői között, még ha azok is buliznak néha, mert nagyságrendekkel kompetitívebb a világ elitje, és jóval többen vannak, mint a kajak-kenusok.

2021. aug. 13. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Most is miért függesztették fel egy halom olimpikon akkreditációjàt? Azért mert elmentek bulizni úgy hogy nem az edző hanem a japán állam tiltja. Mert ők azt hiszik hogy ott is a törvények felett állnak.
2021. aug. 13. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!