Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak szerintem értelmetlen az...

Csak szerintem értelmetlen az olimpia?

Figyelt kérdés
Olimpia előtt is volt élet, nem szórták ilyen dologra a pénzt, inkább abból a batár összegből fejleszthetnék az országot.

2021. aug. 6. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

10:

A farkamnak örülök, abban nincs hiba, egyébként bocs, akkor összekevertelek egy “minden pénzt megér(demelnek)” típusú kommentelővel, a hivatkozasaidat pedig még nem néztem de végre valaki aki forrásokkal dolgozik!

2021. aug. 8. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11:

OK, nincs semmi gond (bár szerintem az én véleményem, már az általad "megrángatott" hozzászólásomból is egyértelműen lejött - na, de mindegy is, fátylat rá) 🤝

2021. aug. 8. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:

12:

Nos megnéztem a hivatkozott cikkeket, grafikonokat, kétségtelen, hogy az “europabajnok” sportköltésnek csak egy viszonylag kisebb szelete kapcsolódik közvetlenül az olimpiához, de én nem is állítottam ezzel ellentéteset. Azt ezek fényében is tartom, sőt meg is erősítettek abban, hogy az olimpai felkészülési és jutalmazási keretünk is kiemelkedő az EU-n belül, sanszos hogy költségvetés-arányosan No.1.

2021. aug. 11. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:

13:

Szerintem nagyon durván az!

2021. aug. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!