Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik volt számotokra a mai...

Melyik volt számotokra a mai nap legnagyobb égése az olimpián?

Figyelt kérdés
Enyhén szólva sem egy sikeres napot zártak a magyarok, az hogy a tollaslabdában meg asztaliteniszben kikapnak az természetes, arra szót sem érdemes vesztegetni, de ma nem erről volt szó, gyakorlatilag minden magyar induló az összes sportágban ma csúfos kudarcot vallott. Nektek melyik fájt leginkább vagy melyik volt a legváratlanabb?

2021. júl. 25. 16:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon nem látjuk egyformán a dolgokat.

Végre egy vagányabb srác, aki nem adja elő a hattyú halálát, ha nem aranyat szerez, hanem azt mondja, hogy ez most ilyen lett, majd a következő jobban sikerül.

Aki szerint az ezüstöt nyerte és nem az aranyat vesztette el. Aki szerint a pohár félig tele van, nem pedig félig üres.

2021. júl. 26. 17:39
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Bár természetesen én is örültem volna több sikernek. Attól, hogy kikapott Siklósi a döntőben az nem azt jelenti, hogy most itt a világvége. Rengeteg olyan sportológ volt az évek alatt, aki enm volt esélyes, de egy megelepően jó eredménnyel zárták az olimpiát. Na most uez van csak most mi maradtunk alul. Én nagyon becsülöm benne azt, hogy ennek is képes volt örülni. Nem kell neki még emésztenie magát emiatt. Rengeteg ideje van, nem kell egymáshoz viszoynítani senkit. Hosszú Katinka már tényleg öregszik, senki nem marad fiatal örökre. A kéziseink eredménye számomra pozitív volt, elég sokáig ki se jutottak olimpiára. Vízilabdába az, hogy kikaptunk most (szerencsére csak 1 góllal) remélhetőleg nem oszt-szoroz most még.
2021. júl. 26. 21:54
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
#12 folytatása. Azért sérülten senkitől se várjuk el, hogy játszon. Ha a sérülésre még jobban rásérül, annak komoly következménye is lehetne. Késely Ajnának se volt könnyű ez az év, de még mindig van egy száma, ami az edzője szerint a legesélyesebb lehet a jelenlegi állapotában. De ő is még elég fiatal, szóval ha most nem 3 év múlva simán lehet valami, ha nem adja fel. De én most is bízok benne.
2021. júl. 26. 21:58
 14/26 anonim ***** válasza:
31%

1 arannyal 100 ezüst se ér fel, így a pohár nem félig van tele, hanem pár csepp van az alján. Az életjáradék sajnos az ezüstre is elég magas, szóval neki van oka örülni, de nekünk nincs. Talán tanácsosabb ilyenkor az örömét magában tartani.

Olimpiai bajnokoktól nem sajnálom az életjáradékot amúgy, értük felcsendült a himnusz, legyőzték a világot, megérdemlik hogy tejben-vajban fürösszük őket. De egy második helyezettet? Minek, milyen alapon? Ránézek egy Imre Gézára, egyből elfog az émelygés, rossz kedvem lesz, és ezért még fizetnem is kell?!

Ez a Siklósi vagy ki, már el is felejtettem a nevét, úgy mondta, hogy nem is nézte meg az ellenfele asszóit, mintha az valami elfogadható kifogás lenne. Ez nem vagányság, ez erőltetett lazaság, ami iszonyat rosszul áll a veszteseknek.

2021. júl. 26. 23:31
 15/26 anonim ***** válasza:
54%

"Az életjáradék sajnos az ezüstre is elég magas, szóval neki van oka örülni, de nekünk nincs."

Miért, az aranynál több okod van örülni? Úgy csinálsz, mintha a te életed bármilyen veszteség érné emiatt. Drágább lesz a kenyér, mert szerencsétlen "csak" ezüstöt nyert?

Amúgy látszik, hogy életedben nem sportoltál még komoly szinten. Egy sportoló is csak egy ember. Miért ne hibázhatna? (Tegyük fel, hogy az hibázott, mert a döntőben nem nyert..) Az átlag ember tökéletesen teljesít a munkahelyén? Vagy a magánéletében? A sportolóktól miért csak a maximum a siker?

2021. júl. 26. 23:42
 16/26 A kérdező kommentje:

Úúh, az Imre Géza eset az akkora blama volt hogy azt a mai napig nem hiszem el.

Az mutatta meg igazán hogy ezüst és ezüst közt mekkora különbség van. Az az ezüst nagyobb égés volt mintha a selejtező első körben kiesett volna 0 tussal.

Szerintem ha az olimpia előtt azt mondják hogy az Imre Géza szerez egy ezüstöt, mindenki aláírta volna. Még talán a döntő meccs előtt is. Na de amit ott a végén művel,t mint egy totál amatőr... Az egy horror filmmel ért fel azt megnézni. Életemben ekkora égést még nem láttam. És akkor még tegyük hozzá abban a számban van együttes találat is. 5 év eltelt azóta kereken, de a mai napig kísért az a meccs. Talán nem véletlen hogy idén már nem is indult az olimpián...

Mint ember nincs vele bajom, szimpatikus ember és nyilván sajnálom hogy nem lett olimpiai bajnok, de amit ott művelt... Érdemtelenül naggyá tett egy mitugrász kínait.

2021. júl. 27. 00:44
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

Számomra Szilágyi Áron, Siklósi és Milákon kívül az összes egy nagy szégyenteljes zakó, blama, égés, nem is tudok szavakat találni rá. Volt már valaha ilyen olimpia hogy ennyire kritikán alul teljesít azt a 170-es magyar küldöttség?! A friss Európa-bajnok férfi vízilabdások is egyből egy vereséggel kezdenek, a nők bár nem kaptak ki az oroszoktól, de vezettek, erre az utolsó másodpercet nem tudják kivédekezni. A női kézisek franciák elleni veresége oké benne volt a pakliban, de hogy most ilyen csúfosan a brazilok ellen is kikaptak sok góllal, ez mi? Előtte 2-szer verték Brazíliát. Vagy szerintetek bunda van a dologban? Fucsovics Marcika meg bohócot csinált magából, kiutazik Japánba ami rengeteg pénz, szállás, szervezés minden, erre...ja bocs inkább hazajövök... Hosszú Katinka tegnapelőtti versenye sokkoló volt, de most tette fel nálam az i-re a pontot ez az 5. hely, épp hogy elég volt még a holnapi döntőbe.

Nagyon remélem a többi úszónk -> Kenderesi, Cseh Laci, Kapás Bogi, Jakabos Zsuzsi még megtudja menteni a magyarok becsületét az elkövetkező napokban.

2021. júl. 27. 08:17
 18/26 anonim ***** válasza:
64%
a kézisein mai meccse
2021. júl. 27. 09:15
 19/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem viszont az fantasztikus, amit elértünk eddig már triatlonban és hegyikerékpárban az elmúlt pár napban. Ezekben a sporttágakban nem annyira voltunk eredményesek, viszont én most elég szép javulást láttam.
2021. júl. 27. 10:38
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
*sportág bocsánat
2021. júl. 27. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!