Melyik volt számotokra a mai nap legnagyobb égése az olimpián?
Kudarcot vallott?
Egy tornából felmentett gyógyegértől azért ezek igen erős szavak.
Szerintem nincs még egy olyan ország a miénken kívül, ahol az emberek nem ünnepelnek egy ezüstérmet, hanem fanyalognak rajta, miként egy pontszerző helyezésen is.
Ez szánalmas.
a kézis lányok 1 gólos veresége igenis nagy teljesitmény a világbajnok franciék ellen. NAgy meccs volt , de látom ott az ezüst is. Pupp Réka is a világbajnokot verte és majdnem meglett a bronz.
Fusovics állitólagos sérülése ténylg zavaró. De egyedül ez amiben bele lehet kötni. A görögök sem egy rossz csapat simán esélyesek ők is a végső győzelemre akár. Késeynek meg nem ez volt a fő száma. Péni István 5. helye is nagyon szép teljesítmény és még lesz pár száma neki is. Hosszú és Verrasztó szintén versenyez még és nem rossz ez sem.
Én nem vagyok olyan szigorú, mint te, kérdező, de a Siklósin még én is felháborodtam. "Röpke két-három másodpercig voltam csalódott" - akkor nem is véletlen, hogy nem te nyertél. Ilyen szöveget semmilyen bajnok nem engedne meg magának.
Meg ez a duma, hogy jobban szerepelt, mint a Szilágyi annó az első olimpiáján: anyád. A Szilágyi egy 18 éves gyerek volt aki a történelem szóbelijéről esett be az első olimpiájára, te meg a 24 éves világranglistavezető favorit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!