Magyar lovasok miért nem tudnak eljutni az olimpiáig?
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan magyar aki esélyes hogy majd induljon? Jobb lovak vagy jobb lovasok kellenének esetleg? Tényleg érdekel miért van ez, bár nem vagyok nagyon jártas a témában.2021. júl. 12. 21:15
11/14 A kérdező kommentje:
És honnan veszed h elrontották őket? Lehet túl sok az edző és mindenki máshogy tanít aztán bele zavarodtak? Bár nehezen tudom elképzelni
2021. júl. 13. 10:04
12/14 anonim válasza:
Ezt mondom, hogy nem látok bele, hogy mitől romlott el az ülésük, de az, hogy elromlott, az szemmel látható
13/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez a talent se ér sokat…bár szerintem nem is kell 10 edző ahhoz, hogy valaki jól lovagoljon, elég egy két jó edző is.
2021. júl. 13. 19:08
14/14 anonim válasza:
Akkor mégsem vagyunk lovasnemzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!