12/20 anonim válasza:
Véleményem szerint a Belgium-Olaszország-Anglia hármas közül fogja végül valamelyik megnyerni az EB-t.
Tudom, itt már bármi lehet, voltak már meglepetések ezen az EB-n, de egy cseh, ukrán vagy svájci EB győzelem azért nagyon abszurd lenne. Habár ki tudja, 2004-ben Görögország lett az EB győztes. :D
13/20 anonim válasza:
"2004-ben Görögország lett az EB győztes." Hát elég szánalmas is volt a többi csapatra nézve.
14/20 A kérdező kommentje:
Na jo..ezt beneztuk.
Meg a vegen tenyleg a csehek vagy a danok nyerik! xD
2021. júl. 2. 23:01
16/20 anonim válasza:
#12 vagyok
Olaszország - Anglia döntő lesz :D
Bár azért ehhez még Dániának is lesz egy-két szava.
19/20 A kérdező kommentje:
Jaj, kihagytam az angolokat a szavazasbol! Na sebaj..
Remelem az olaszok nyerik. Jobban megerdemlik, ha megnezzuk, hogy milyen ellenfeleket gyozott le az olasz csapat es kikkel jatszottak az angolok.
2021. júl. 8. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!