Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az F1 melyik hegemóniája volt...

Az F1 melyik hegemóniája volt a legunalmasabb számotokra?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 16. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Bármennyire is igyekszel, Schumacher pályafutását végigkísérték a sportemberhez nem méltó pillanatok is, mocskos húzások a pályán, a felelősségvállalás hiánya úgy a 90-es években, mint a pályafutása legvégén.
2021. ápr. 25. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Mondom én, hogy árad belőled a frusztráció. Védd csak Hamiltont, aki nem egyszer törte rommá több másik versenyző autóját és a sajátját, kanyarlevágások, pályaelhagyások, nagyképű fellengzős nyilatkozatok és stb. jellemezi őt. 2016-ban full telibe sz.rta az f1-et, minden két futam közt bulizott, tengerparti nyaralásokról stb-ről posztolt állandóan, átmulatott ejszaka után romma törte a Pagani Zondáját, Rosberg abban az évben alázattal verte is rendesen. Na ilyet Schumachernél nem nagyon láttál. Talán fiatalon, 1998-ban volt utoljára, amikor Coulthardot majdnem megverte a boxutcában, miután a pályán kitörte a kerekét, de az szerintem megbocsátható abban a felfokozott hangulatban egy versenyzőnek. Előtte előző évben volt csak egy húzása, ki is zárták érte a bajnokságból. Utolsó éveinek pedig egyetlen momentuma, amire emlékszek, hogy nem volt szép húzás az az volt, amikor Monacoban egyszer asszem edzésen a Rascasseban úgy fordult be, mint aki elnézte a kanyart, és benne ragadt, hogy hátráltassa az ellenfelét. Én nem erről beszéltem amúgy. Alázatos volt a nyilatkozatai és a hozzáállása alapján. Sosem akart ciekuszt építeni maga köré, nem feszengett a címlapokon, nem tolta a képét a közönség arcába mindenáron, mint Hamilton. Ez a különbség.
2021. ápr. 25. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
És hány pilótát tudsz, aki szándékosan a kanyarban ragadt, hogy mások ne tudjanak gyors kört futni? Schumacher nagyon sokat elért a Forma 1-ben, de hogy ő legyen a sportszerűség bálványa, az nagyon erős túlzás.
2021. ápr. 25. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

"És hány pilótát tudsz, aki szándékosan a kanyarban ragadt, hogy mások ne tudjanak gyors kört futni?"

És ki ment bele hátulról a saját csapattársába direkt? (Segítek, egyszer Senna, egyszer Prost)

És ki hátráltatta a boxban direkt a saját csapattársát, hogy ne legyen ideje gyorskört futni? (Segítek, Alonso Hamiltonnal szemben)

És ki fékezte el magát anno szintén Monacoban egy időmérőn, ami miatt a többiek már nem tudtak jobb időt menni? (Segítek, Rosberg)

És ki koccant neki direkt egy másik versenyzőnek Bakuban Safety Car alatt? (Segítek, Vettel)

Voltak ilyen esetek, nem emiatt lesz valaki nem sportszerű.

2021. ápr. 25. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Voltak ilyen esetek, nem emiatt lesz valaki nem sportszerű."

Hanem?

Ezek mind példák a sportszerűtlenségre. Schumacher esetén a szokványosnál is hosszabb a lista.

2021. ápr. 25. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ezek mind példák a "

sportszerűtlenségre"

Akkor a forma 1-ben nincs is sportszerű versenyző...

"Schumacher esetén a szokványosnál is hosszabb a lista."

-"Sokszor megtanultam már, hogy a múltat felhánytorgatják. Szerintem azonban mindenkinek a múltjában vannak fekete foltok. Én tizenöt vagy tizenhat éve vagyok az F1-ben, és azt hiszem, kijelenthetem, az enyémben nincs túl sok, azzal pedig együtt tudok élni, hogy ezt sokan szívesen vitatják." - Michael Schumacher

Folytasd csak nyugodtan, ha ennyire frusztrál, hogy 7x-es vb volt, és jobban alázta a mezőnyt, mint az elmúlt években Hamilton.

2021. ápr. 26. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!