Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a munkád legunalmasabb/legu...

Mi a munkád legunalmasabb/legutáltabb része?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Az adminisztráció. Van jópár dolog, amit nem intézhetnek az alkalmzottak, ezért nekem kell.
2021. márc. 20. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
semmi. én már nem azokon a szinteken mozgok ahol mindenben csak a rosszat keresem és másokat hibáztatok...
2021. márc. 20. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Posztot gyártani, amikor éppen nincs ötletem, nincs előregyártott "kész", de ki kell rakni valamit.
2021. márc. 20. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az adminisztráció, ahogy #1 írja.

Meg azok a helyzetek amikor olyan konfliktusba kell beleállni, aminek a gyökéroka egy másik osztály dolgozójának morálja, hozzáállása a munkához (Tehát nem az én beosztottam vagy főnököm, így pozícióból hatni nem lehet rá.)

2021. márc. 20. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:

legunalmasabb: ugyanaz a meló minden nap

Legutáltabb: hogy fel kell kelni és be kell menni ha akarok, ha nem

2021. márc. 20. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Legutáltabb: Mások elcseszett munkáját kell kijavítanom irgalmatlan logikátlan munkafolyamatok által, és közben az ügyfelek baromságait és a felettesek elégedetlenségét is hallgatnom kell. Ezzel nem arányosan nagyon gyenge fizetés.

Legunalmasabb: Az egész unalmas ahogy van, semmi produktív, kreatív része nincs. Szerencsére 1-2 hónap és ott sem vagyok.

2021. márc. 20. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

Legutáltabb: Az adminisztráció és a követés. A szerződés alapján csak úgy végezhetem a feladatokat, ha a figyelőrendszereket beállítottam arra a feladatra. Így a több, párhuzamosan futó feladatoknál, folyamatosan át kell állítgatnom a rendszereket. Bár az én oldalamról írodott a szerződés (egyéni vállalkozó vagyok, cégeknek szolgáltatok), nem kényelmes, de az ügyfelek viszont szeretik, mert ellenőrizhető.

Legunalmasabb: Az új ügyfelek szerzése. Van egy elég nagy adag állandó ügyfelem, így az újak szerzése inkább csak amolyan "miért ne" alapon van. Ez pedig főképpen egy félautomata DM marketinggel történik.

Üdv,

egy VA

2021. márc. 21. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Az 5:30-kor kelés.
2021. márc. 21. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
a munka vajon mi?
2021. ápr. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!