Mi a munkád legunalmasabb/legutáltabb része?
Az adminisztráció, ahogy #1 írja.
Meg azok a helyzetek amikor olyan konfliktusba kell beleállni, aminek a gyökéroka egy másik osztály dolgozójának morálja, hozzáállása a munkához (Tehát nem az én beosztottam vagy főnököm, így pozícióból hatni nem lehet rá.)
legunalmasabb: ugyanaz a meló minden nap
Legutáltabb: hogy fel kell kelni és be kell menni ha akarok, ha nem
Legutáltabb: Mások elcseszett munkáját kell kijavítanom irgalmatlan logikátlan munkafolyamatok által, és közben az ügyfelek baromságait és a felettesek elégedetlenségét is hallgatnom kell. Ezzel nem arányosan nagyon gyenge fizetés.
Legunalmasabb: Az egész unalmas ahogy van, semmi produktív, kreatív része nincs. Szerencsére 1-2 hónap és ott sem vagyok.
Legutáltabb: Az adminisztráció és a követés. A szerződés alapján csak úgy végezhetem a feladatokat, ha a figyelőrendszereket beállítottam arra a feladatra. Így a több, párhuzamosan futó feladatoknál, folyamatosan át kell állítgatnom a rendszereket. Bár az én oldalamról írodott a szerződés (egyéni vállalkozó vagyok, cégeknek szolgáltatok), nem kényelmes, de az ügyfelek viszont szeretik, mert ellenőrizhető.
Legunalmasabb: Az új ügyfelek szerzése. Van egy elég nagy adag állandó ügyfelem, így az újak szerzése inkább csak amolyan "miért ne" alapon van. Ez pedig főképpen egy félautomata DM marketinggel történik.
Üdv,
egy VA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!