Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogyan legyek jobb focista?

Hogyan legyek jobb focista?

Figyelt kérdés
Lesz egy meccsem 2 hét mulva és engem vettek be először a csapatba de nem érzem magam elég jónak, de ha lemondom akkor a csapat nem vehet részt a meccsen. Kérlek segítsetek nem szeretnék csalódást okozni a csapatnak és az edzőnek.
2021. márc. 12. 04:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyen önbizalmad és gyakoroljál
2021. márc. 12. 06:41
 2/5 anonim válasza:
Szia, én is fociztam, semmi önbizalmam nem volt. Magadnak kell fejben eldonteni hogy igen, menni fog megtudom csinalni es nem erdekel se az edzo ha leordibal, se senki, csak koncentralj a labdara a helyzetekre, ha az ellenfel csapata mond serto dolgokat akkor ne torodj azzal, nyugodtan visszaszolhatsz de ne csunyan, az felbosszantja es csak torni akar elore de emiatt nem fogja nezni a helyzeteket hogy kinek tud passzolni es konnyen el lehet venni tole a labdat. En kapus voltam es volt egy meccsunk ami egyenlo lett, a vegen en es az ellenfel kapusa rugtunk kapura, aztan megnyertem a meccset a csapatnak, akkor sem arra gondoltam hogy uristen mi lesz ha most elrontom. Nem! Arra gondoltam hogy elrontom na es? Majd jobb leszek, mert tudom hogy menni fog. A stressz, hogy nem vagy jo a legrosszabb a palyan.
2021. márc. 12. 07:23
 3/5 Mr.Q77 ***** válasza:

a legjobban úgy tudsz magadnak önbizalmat "szerezni" ha mindent megteszel annak érdekében hogy jól szerepelj. Bár 2 hét alatt csodát nem tudsz művelni

de amit tehetsz hogy edz addig is dupla keményen, jól megterezetten (erőnlét+technika) (minden nap úgy feküdj le hogy ma is maximálisan odatettem magam) hogy azt érezd a meccs előtt mikor futsz ki a pályára hogy te mindent megtettél rajtad biztos nem fog múlni, ha ilyen tudattal mész ki az sok erőt adhat.

De azért a meccsre nehogy pont kifáradj :)

2021. márc. 12. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, csak nehéz lesz úgy gyakorolni hogy csere kapus vagyok és hátvéd is egybe.
2021. márc. 12. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

az igen:ha meccse ezt előadod egyszerre a két szerepet.nyert ügyed lesz lehet még az ellenfél is elmenekül:megsemmisül...

;))

2021. márc. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!