Hogy legyek focista?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, Ukrajnában élek. Maradt 1 évem az iskolából, utána focizni szeretnék. Soha nem jártam focira, de a haverokkal rendszeresen járunk a pályára. Mindenki mondja hogy ügyes vagyok, én se kételkedem magamban. Hobbi szinten 6 éve focizok. 18 után szeretnék kiköltözni M.O-ra, és elkezdeni focizni, remélhetőleg megélni belőle később.(oda költöznék, ahol fociznék) Az a kérdésem hogy hogy kerüljek be egy csapatba? Hova, kihez kell menni?
Cél az Nb1, adja isten hogy akár nagyobb szinteken is.
Bocsi a tudatlanságomért, köszönöm ha valaki elmagyarázza. (bal szélső poszton játszanék)
2020. jún. 30. 10:30
1/2 anonim válasza:
Mar nagy esellyel lekestel teso. Akik az nb1-ben akarnak jatszani, azok mar 17 evesen is nb1-es kluboknal vannak.
2/2 anonim válasza:
Figyelj, NB1-be nem, de NB2-NB3 szinten szerintem még megtudnál ragadni. Kezdj el edzeni egy random helyi csapatnál, meg kezdj el kondizni és fogsz fejlődni egy picit. Egyébként az NB1 sem lehetetlen, semmi sem lehetlen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!