Mennyi esélyem van hogy aránylag jó focista legyek ha későn kezdem el?
Tehát nem akarok valami hatalmas nagy világsztár lenni de szeretnék olyan jó lenni mint a bátyám a faluba játszik a csapatba és mostanában voltam megnézni a meccseit és megkedveltem a focit régen azt mondtam hogy nem szeretek focizni mert a bátyám jobb volt nálam és ráfogtam arra hogy rossz a szemem meg minden és feladtam és igazából apám és a testvérei is nagyon jó focisták voltak de mind 6-8 évesen kezdték ahogy a bátyám is és én most 15 leszek fél év múlva de szeretnék én is jó focista lenni most jön a nyár rengeteg szabadidőm lenne akár napi 5-6 órát is tudnék itthon gyakorolni van labdám is meg türelmem is.
Ha kitartóan edzenék egész nyáron akkor lehetséges hogy őszre elérek egy olyan szintet hogy az edző a meccsre elvigyen és akár 30 perceket is játsszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!