Ha tehetnéd akkor milyen sportágban lennél olimpiai bajnok?
valami endurance-sportág
de lehet pinpong
vagy építészet is....
olimpia dopping nélkül
mint a verseny érem nélkül
futsz s lelked a kitett Egeknek
úgyse nézi sajnos senki élőben
hasítás izzadás s heves szapora vetület
ilyen a homlokod s a test-kerület
vásott vésett erő edzéseken túl
ha nics látható félben a dobogó-ne is fuss...
pontvadász vagy s hajtod álmodat-néz a Nagy Magyar-közönség
ámulat áhitat-fényre-éremre!méterről méterre-kizsigerelt szentik
s szugerált lépések-őstehetség mellé kellenek a mágikus hitek
ez lesz...meg lessz Ó Magyar Nép mi gazdag-a világ tetején
Érmed a nyakba akasztva-(mit ér a dicsőség ha nem néznek élőben)
magyar virtus virtuskodás-dicsőségben-fényben Élve...)
jaq csak onnantól lezdve megélhetési Sportoló-persze a legnagyobb tiszteletem...de Az
sakk curling darts ezek a testvér sportjai.
Logikusan nézve amit a 7-es ír, mégis csak szempont a pénz, és jó dolog sportlövészetben vagy cselgáncsban olimpiai bajnoknak lenni, ha teniszben meg még az ATP ranglista 90. helyén is hülyére keresed magadat...
Viszont ha a pénz nem játszik, nálam az úszás lenne, nézni is azt szeretem a legjobban és ott tudok a legjobban szurkolni a magyaroknak is. Én magam jó tré voltam úszásból világéletemben, általánosban is mikor úszni voltunk csak a mellen tudtam értékelhetőt alkotni, gyorsban a lábtempót se tudtam megtanulni, de magát a sportot imádom és nézni is mindig nézem, szóval ha az adottságaim meglennének, talán az lenne a legjobb, mondjuk egy 400 vegyesen olimpiai bajnoknak lenni az nem kis dolog azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!