Lehetek profi bokszoló?🥊
15 és fél évesen elkezdtem bokszra járni, azzal a céllal hogy profi versenyző legyek.
Heti 2x járok edzésre, 1hónapja járok edzésre,egy fél éve gyakorlok otthon, zsákolás, ugrókötelezés,sparring ismerősökkel.
Lehet esélyem hogy profi legyek?
180cm vagyok 70kg
Kezem hosszú, lábam gyors.
Nagyon motivált vagyok,és egyszerűen imádom, lelkesedek a sport iránt.
Jelenleg egy gyengébb helyre járok bokszolni,csak ezt engedhetem meg magamnak mert ez van csak a közelben.
Amint meglesz a jogsim és autom is lesz elmennék egy komolyabb helyre, ahol kemény az edzés és komolyság van.
Az edző mondhatni nem foglalkozik külön senkivel.
Tartja a csoportos edzést mindenkinek.
Lehetek profi bokszoló?
Milyen helyeket ajánlotok ahol profik is edzenek?
Első
Hogy érted hogy lefeküdni?
5
Nem akarlak elkeseríteni de a profi bunyó 95%-a erről szól. Aki ebből él annak kell egy fix megélhetés, nem lehet két hetente bokszolni 45 éves korodig, de még az sem lenne elég hogy nyugdíjas korodig eleget kuporgass össze. Odamész lefekszel, kifizetnek. Ha elég látványos akkor még egy kis bónuszt is hozzád vágnak. Több értelme van mint 30 éves korodra hülyére veretni magad a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!