Mi a véleményetek az eldurvult Exatlon Hungary 2020
kommentekről?
Figyelt kérdés
Számomra elkeserítő, hogy ennyire el tudnak durvulni a kommentek egyes játékosokról.
Mindenki követ el hibát. Különösen a Kihívóknál voltak nagy viták, de már vége az Exatlonnak, békén kellene már hagyni a játékosokat/sportolókat! Igen komoly pályákat kellett teljesíteniük. Gratulálok minden résztvevőnek!
Valóban nem kéne senkit ordenáré módon ocsarolni... A dorci bogi konfliktus nyilvan 2 oldalú lehetett, de dorci reagalhatott volna sokkal erettebben. Oké persze nem bírta Bogit, de attól még lehetett volna vele normális, nem kellett volna ilyen alpári módon behisztiznie, számomra az őszinteség nem erről szól. Ennek ellenére sajnálom ot és a hozzátartozóit az őt erő ostoba kommentek miatt.. Egyébként nem érdemli meg ezeket, persze hibázott, de fiatal valamint elég egyszerű. Azt én nagyon nagyon sajnálom hogy a megbanasnak semmi jelét nem mutatja, nyilatkozhatott volna h sajnálja nem kellett volna így beleallnia bogiba, nagyot nőtt volna az emberek szemében. Sajnos nem elég okos, hogy érezze mit kéne most tennie. Ettől függetlenül szerintem a negatív kommentelok le fognak szállni róla a "rajongók" meg megmaradnak.
2020. jún. 12. 10:09
2/7 A kérdező kommentje:
Valahogy így gondolom én is. A trágár kifejezéseknek nem vagyok a híve, az pedig különösen felháborított, amikor "férfi egyedek" név nélkül, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illették. Dorcit az elején kedveltem, de hamar Zalán, Adu, majd Viki befolyásolása alá került. A Bajnokoknak szurkoltam végig. Bogit okos, értelmes, intelligens lánynak tartam, hogy "ordenáré" módon nem állt bele a vitákba.
Remélem, hamarosan lecseng, és nem fogják alázni, bántani egymást.
2020. jún. 12. 20:25
3/7 anonim válasza:
Ez mitől sport kategória?
2020. jún. 21. 09:01
4/7 anonim válasza:
Kérdező ugye tudod hogy az Exatlon az nem számít sportágnak. Van olyan hogy akadályfutás de ez nem erről szól ennek ugyan az a lényege mint a való világnak. Máskülömben csakis a futamokat adták volna. Ez egy megrendezett műsor. ott volt például zalán sérülése, alig ütődött neki az akadálynak, na meg ha az az izom úgy megsérül biztos nem birt volna mászni stb. A döntőben sántít utána meg ugrál mászkál stb (elfelejtette a szerepét)
2020. jún. 21. 20:15
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves #3! #4! Elnézéseteket kérem, ha sérti a sporthoz való viszonyotokat! Igen, tudom, hogy nem egy "sportág"! Elkerülte a figyelmemet az egyéb kategória.
2020. jún. 21. 21:43
6/7 anonim válasza:
Ne kérj elnézést nem sérti a viszonyomat a sporthoz félre érted az egészet. Csak arra akarok kilyukadni hogy ez a műsor elsősorban nem a sportról szólt hanem a szappanoperáról ezért is vannak ilyen kommentek hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!