Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Forma1. Kit látnátok jövőre...

Forma1. Kit látnátok jövőre szivesen a szabad üléseken?

Figyelt kérdés

Mercedes: Bottas - ?

Red Bull: Verstappen - ?

Ferrari: Leclerc - Sainz

McLaren: Norris - Ricci

Renault: Alonso - Ocon

Toro Rosso: ? - ?

Haas: ? - ?

Alfa Romeo: ? - ?

Wiliams: Latifi - Russel

Racing Point: ? - ?

Igy áll jelenleg a hivatalos ülésrend eddig a csapatokkal, a szabad helyekre kit tennétek?

2020. aug. 17. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Magamat!
2020. aug. 17. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:

A Mercedesnél mi a kérdőjel? Szerinted van ott bármi kérdés?

Amúgy ha engem kérdezel, Alonso fölöslegesen jön vissza, hogy foglalja a helyet 40 évesen jó pénzért.

Albont az elején bírtam de mostanra nagyon leírta magát, az hogy Vettelt nem bírta megelőzni aki gyenge autóval 30+ körös gumikon kínlódott, az mindent elmond. De az a gond hogy Gasly vagy Kvyat se jobb, szóval Verstappen mellé én személy szerint egy Russell vagy Leclerc kaliberű pilótát tennék (tudom hogy egyikük se szabadon igazolható csak mondom).

Az a gond hogy jelenleg úgy állunk hogy alig van értelmes utánpótlás pilóta, ellenben sok van aki kiöregedett vagy egyszerűen nem való a mezőnybe mert túl gyenge. Igazából csak annyit tudok hogy kit nem igazolnék sehová: Alonso nem kellene hogy visszatérjen, Raikkönen pedig vonuljon nyugdíjba. Vettel se hiányozna annyira a mezőnyből, és én mindkét Haas pilótát is kiraknám (Grosjean és Magnussen). Hülkenberget viszont szívesen beraknám valami autóba, megérdemelne még egy pár évet.

Ha mondani kell valakit, jöjjön Keszthelyi Vivien. :D Legalább lenne mit nézni a kocsikon kívül is.

2020. aug. 20. 20:53
 3/10 anonim válasza:

Én személy szerint alig várom, hogy a tehetséges F2-es versenyzőkből feljöjjenek (pl. Illot, Schwartzman) majd a következő években! Most kifejezetten csapatokra felosztva nem tudok mondani.

Második válaszolónak, max álmodban fogod látni Keszthelyi Vivient az F1ben.

2020. aug. 21. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:

A Red Bullnak Hülkenberget kéne leigazolnia, amíg be nem érik valamelyik fiatal. Ez az Albon, Gasly szarakodás méltatlan egy ekkora csapathoz, nem lehet Verstappen mellé berakni ilyen remegő térdű, amúgy se túl tehetséges fiatalokat. Kell oda egy rendes másodpilóta. Hülkenberg is összetehetné a két kezét, hogy lesz végre dobogója, talán még egy futamgyőzelmet is bemákol ha úgy alakulnak a dolgok.

Az Alfából ezt a Giovinazzi nevű embert nyugodtan ki lehet rakni, úgyse lesz belőle semmi, Kimi meg magától lelép gondolom, amekkora szar az a kocsi. Abba a két ülésbe be lehet hozni két F2-s gyereket.

A Racing Point / Alfa Romeo vagy leigazolja Vettelt, vagy nem, remélem, hogy igen. Ha így lesz, akkor Perez mehet nyugodtan a Haas-ba valamelyik félnótás helyére, de igazából a Red Bull-ba se lenne hülyeség, mert ő is kb Hülkenberg kaliber.

2020. aug. 23. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:

#4 A hozzászólásod első felével egyetértek, Giovinazziig. Raikkönen viszont nem csak amiatt kellene távozzon mert gyenge az autó, hanem mert öreg, kiégett és motiválatlan. Basszus 41 éves, ami az F1-ben ősöreg kor, emellett látszik rajta hogy telibe sz..ja az egészet, ilyen pilóta minek foglaljon egy ülést? El kellene fogadni (neki és a rajongóknak egyaránt) hogy ő már a történelem kategória, csak azért felesleges versenyeztetni 100 éves koráig mert ő Raikkönen, ha semmit nem ér el meg nem is érdekli az egész. A(múgy ugyanez igaz Alonsóra is, őt sem tudom értelmezni 40 évesen hova és főleg minek hozzák vissza jövőre...)

Vettel meg a másik olyan akit nem tudok értelmezni. Ő meg tényleg iskolapéldája annak, mikor valaki a neve és a múltbéli eredményei miatt az istenségek közé tartozik, miközben semmire nem jó. Most látszik igazán mennyire nagyban köszönheti a 4 VB-címét a kocsinak meg a csapatsorrendnek... Árulkodó hogy mihelyt megkapta Ricciardot csapattársnak, és annyira nem feküdt már neki a kocsi, az ausztrál tönkreverte, aztán a Ferrarinál Kimi bevallottan neki dolgozott, rá épült az autó, most meg hogy megjött Leclerc, első versenytől kezdve felmossa vele a padlót, kvázi újoncként. Ezen nincs mit magyarázni. Vettel pörög, forog, panaszkodik, ennyit csinál, ugyanazzal az autóval amivel Leclerc két dobogót szerzett idén és az összetett 4. helyén áll, Vettel 10-ben sincs. Miről beszélünk? Miért kéne őt bárkinek leigazolni? Azért mert egy évtizede nyert 4 VB-címet egy űrautóval? Azóta meg semmit se mutat, csak hibát halmoz hibára. Nagy hiba lenne őt bárhova leigazolni, mert ott vagy egy másik pilótát csinálnának ki őmiatta, vagy ha szabad a verseny akkor megint felmosnák vele a padlót (egy Perez vagy tőle jobb kaliber biztosan), zsinórban harmadszor.

2020. aug. 24. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

#5: Úgy látszik nagyon várod már a generációváltást. Abban egyetértek, hogy Kimi csak a helyet foglalja, de hogy Alonso miért ne jöjjön vissza a F1-be, arra nem látok ellenérvet. Hogy létezik, hogy egy F1 rajongó ne legyen kíváncsi arra, hogy Alonso mit tud 40 évesen? Mindegy is, mivel úgyis visszajön, ez már eldőlt. Azért is érdekel Alonso, mert Schumacher is ugyanilyen életkorban tért vissza. Végre ki fog derülni, hogy amivel a Schumi-fanok annó védekeztek ("jaj, hát szegény 40 éves, az nagyon öreg, ilyen idősen persze hogy kikap a csapattársától") megállja-e a helyét, vagy csak Schumacher volt enyhén túlértékelve, mert egy gyenge érában versenyzett, ketteske vízhordókkal az oldalán. Szerintem Ocon nagy verést fog kapni.

Vettelt én se tartom sokra, de nem akarom, hogy lelépjen. Egyrészt szeretem nézni ahogy pörög-forog, feldobja a futamokat, másrészt nem tesz jót a F1-nek ha minden régi név hirtelen eltűnik. Ha mindenkit kihajítunk, akkor csupa ilyen futottak még F2-es gyerekekkel lesz tele a F1, inkább nézem Vettelt akkor is, ha a képességei messze a sikerei alatt vannak.

Vettelnél 100% hogy gyengébb: Kimi, Albon, Latifi, Giovinazzi, Kvyat, Grosjean, Magnussen. Nehogy már pont az fájjon neked, hogy Vettel a F1-ben van... Most komolyan inkább néznél egy Stroll-Perez harmadik felvonást (ami tényleg a világon senkit nem érdekel) mint egy Stroll-Vettelt? Még ha ki is kapna, amit nem hiszek, az is legalább egy érdekes dolog lenne.

És addig oké, hogy az F2 bajnok jusson be a F1-be, de hadd ne érdekeljen már hogy a F2 harmadik helyezettjének lesz-e ülése vagy sem. Kit izgat?

2020. aug. 24. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt bárki közbevetné, hogy Schumacher nem gyenge érában versenyzett: Senna '94 elején meghalt. Schumacher ellenfelei: Damon Hill (23 évesen ült versenyautóba először), Villeneuve (róla jobb nem is mondani semmit), Hakkinen (korának Vettele, volt valamennyi tempója, de pörgött-forgott, 2x kikapott Coulthardtól), Montoya (vicces forma, de nem egy nagy ász), Kimi (ismerjük), Alonso (aki meg is verte).
2020. aug. 24. 16:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Azért irtam ki a kérdést hogy kiket tennétek a ?-ek helyére.

Akkor elkezdem én:

Mercedes: HAMILTON - Bottas

Red Bull: Verstappen - ALBON

Racing Point: Stroll - VETTEL

Toro Rosso: KVJAT - GASLY

Renault: Ocon - Alonso

Mclaren: Ricciardo - Noris

Haas: PEREZ - GROSJEAN

Alfa: SCHUMACHER -HULKENBERG

2020. aug. 24. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, várj, akkor:

Mercedes: HAMILTON - Bottas

Red Bull: Verstappen - HÜLKENBERG

Racing Point: Stroll - VETTEL

Toro Rosso: LESZAROM - LESZAROM

Renault: Ocon - Alonso

Mclaren: Ricciardo - Norris

Haas: PEREZ - LESZAROM

Alfa: LESZAROM - LESZAROM

2020. aug. 24. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Magamat látnám szívesen akármelyik csapatnál :D
2020. aug. 27. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!