Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kit látnátok szívesen mentorként?

Kit látnátok szívesen mentorként?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan nem szeretik az X-Faktort, de én szeretem, szóval kérek mindenkit, hogy tartozkodjatok a gonosz, gyűlölködő kommentektől. Köszönöm!

Szóval az a kérdésem, hogy ti kiket látnátok szívesen mentorként az X-Faktorban?

ÉS

Szerintetek kik lesznek a mentorok a következő évadban?

2020. aug. 1. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárkit, aki kompetens énekes. A legnagyobb baj azzal van, hogy olyanok "mondják meg a tutit", akiknek még annyi zenei tehetsége sincs mint a fellépők jelentős részének akit ekéznek. Nem azért, de mennyi énekhangja, tehetsége van pl. ByeAlexnek, Nagy Ferónak vagy Radics Giginek? Semmi. És ők oltogatnak random emberkéket úgy mintha az ő hangjuk legalábbis 5 oktáv lenne.
2020. aug. 1. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Zene terén szívesen látnám .

Ákos

Petrás János

Szíva Balázs

Tréger Lilli

2020. aug. 1. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló:

Majdnem minden meglátásoddal egyetértek. Azzal az egyel nem értek egyet hogy Radics Giginek nincs ének hangja. Radics Gigi az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő. Nem véletlenül volt Michael Jackson volt menedzsere Radics Gigi menedzsere is...

2020. aug. 1. 23:01
 4/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Nem sértésnek szánom, de személy szerint a 4 ember közül akit felsoroltál én csak Ákost ismerem. És, ismétlem, személy szerint én nagyon nem szeretem őt. De természetesen megértem ha te szereted őt és köszönöm a válaszodat!

2020. aug. 1. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én voltam X-faktor forgatáson, még titoktartásit is alá írattak velünk. A legnagyobb baj az x-faktorral, hogy olyan szinten inkompetens 1-2 mentor... Az egy dolog, hogy volt egy női mentor az egyik nemolyrégi évadban aki egy próbanap alatt 11x(!!!) Öltözött át, úgy, hogy nem is szerepelt a kamerák elött (igen, megszámoltam, mert nagyon szereplési vágya volt, de egy kamera sem vette fel szegény😢) de hogy voltak olyan mentorok akik a saját mentoráljtaik próbáin ott sem voltak, aztán amikor vissza értek lehúzták őket, hogy milyen sz@r0k... Eddig is lehetett tudni, hogy az egész meg van rendezve, de hogy a mentorok (többsége) is ilyen hüly3 P!c3@ tökre elvette a kedvem. Ha normális megjelenésű és hozzá állású mnetorokat tudnának alkalmazni. Csak hát tudja nem ismerjük személyesen a hírességeket, szóval mi nem tudhatjuk, hogy ki a normális előadó és ki nem
2020. aug. 2. 07:21
 6/6 anonim válasza:
Nagy Feró, Lukács Laci , Pásztor Anna😊
2020. okt. 28. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!