Melyik egykori Forma1-es csapatot látnátok újra szívesen a világbajnokságban?
Figyelt kérdés
A Lotus nevet már visszahozták, mivel utoljára az 1990-es években volt jelen; és még két csapat is összeveszett a rajta (Renault és a Team Lotus).2011. júl. 20. 20:05
2/11 anonim válasza:
Én többet is írnék : Tyrrell, Arrows, March, Benetton, Brabham (mondjuk ők lehetnének BMW motorral mint a régi szép időkben). Tudom hogy nem volt a kérdésben, de motorszállítóként jó lenne mondjuk a Porsche, Lamborghini, Honda, Toyota, Yamaha
3/11 anonim válasza:
Tyrell, Benetton, Renault, igazi Team Lotus, Arrows, Minardi, Jordan, BMW, Toyota, Prost
4/11 anonim válasza:
Minardi,Arrows,Prost,Stewart,Brabham,Super Aguri
6/11 anonim válasza:
13:02-es
A Team Lotus megvette az egykori Team Lotus jogait, szóval ők visszatértek.
A kérdésre válaszolva: Benetton, Tyrrell, Matra, BRM, Vanwall, Brabham, Cooper, Honda, March, Ligier, Alfa Romeo
7/11 anonim válasza:
Honda, Jaguar, Toyota, BMW.
De nagyon orulnek, ha csak gyari csapat lenne es az ilyenek, mint a HRT, vagy a Red Bull eltunnenek az F-1-bol!
Beszallhatna a Ford, Volgswagen stb...
8/11 anonim válasza:
A Red Bull privát csapat, és? A Williams is az mégse sír mindenki hogy takarodjanak innen.
9/11 anonim válasza:
Honda, Toyota, BMW ? minek ? ha nem megy nekik előbb-utóbb lelépnek, ezt tudjuk, vagy legalább is ezzel fenyegetőznek. jöjjenek de csak motorszállítóként.
10/11 anonim válasza:
Ez az en velemenyem, inkabb nezek gyarakat, mint energiaital cegeket :) (nehogy nekem essen egy Vettel fan, en birom Vettelt, csak a Red Bullt nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!