Sokat Vitáztam az egyik lánnyal. Ő szerinte A forma-1 -es pilóták bepisálnak, mert rengeteget isznak még verseny közben is, én szerintem meg simán kiizzadnak annyi nedvet a szervezetükből. Szerintetek?
Bazz. ='D
Milyen tájékozott barátnőd van. Vagy szerintem csak feltettél magadban egy kérdést, és nem tudod megválaszolni, és semmilyen lány nincs a dologban. De őszintén, szerinted mindegyik pelenkát vesz fel a több réteg ruhája alá? Meg egyik sem bírná ki azt az időt bevizelés nélkül? Több litert izzadnak ki egy verseny alatt, de a bőrükön, és nem a himbilimbijükön keresztül.
Ha elmennek verseny előtt hugyozni, szerintem simán kibírják a maximum két órás futamot.
Tényeg nagyon sokat kiizzadnak, főleg a melegebb versenyeken, például Bahreinben, vagy Törökországban.
Azt hiszem Alonso egyszer azt nyilatkozta, ha verseny közben jönne rá az altáji szükség, simán beeresztené. Nem állna ki miatta.
Vicces is lenne ha valamelyik beeresztene egy nem is sárgát hanem egy barnát...
Aztán nyer és interjú közben
...Eseménytelen volt. Ja tényleg a 40.körben a Mansell-kanyarban besz*rtam....
Utolsó xD:D
Egyébként Alonsonak egyszer tényleg kifogyott a cuccos,és az elég szar lehetett,de nem hiszem,hogy bepisilnek xD:D
Hát elég régen hallottam ilyen hülyeséget! :)
Amikor elmegyek kerékpározni 1-1.5 órát 35fokban és közben megiszok 1 vagy 1.5liter innivalót meg előtte is iszok rendesen akkor sem kell megállnom üríteni mert simán kiizzadom magamból, ugyanígy vannak az F1es pilóták is, általában melegben autóznak + a tűzálló védőfelszerelés se vékony ugyhogy tuti izzadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!