Az úszás miért nem szerepelt az ókori olimpiákon?
Okosodjunk!:
Ok, zoomer, bármennyire is zavar, a mai zoomerek se lesznek különb bomnmerek:D ugyanúgy különbnek fogják majd magukat képzelni öreg korukra és fájni fog, hogy létezésük eljelentéktelenedik... ez eddig is így volt, és eztán is így lesz, az ember már csak ilyen, jahh,nem a mai zoomerek majd különbek lesznek:D
pompike:
Nem igazán. A "boomerek" generációja hagyta a legrosszabb állapotban a világot az utánuk következőknek. Nem mondom, hogy a mai fiatalok tökéletesek, de ők legalább próbálják helyretenni az előttük okozott károkat. (Természetesen vannak kivételek.)
#10 & 13.
Gondolom fáj az igazság, ha már ennyire jajgatsz.
Én azért reménykedem benne, hogy egyszer felébredsz/megvilágosodsz, és észreveszed,hogy a világodat nem az öregek cseszték el, hanem te. És amit te helyrehozatalnak tartottál, az csupán fekete macska kergetése volt egy sötét szobában.
Saw Gerrera...Amire nap mint nap ráébredek az az, hogy az öregeket nem lehet meggyőzni arról, hogy tévedtek és tévednek. Én nem éltem a háborúk idején, tehát azok biztos, hogy nem az én korosztályom hibájából következett.
"Gondolom fáj az igazság, ha már ennyire jajgatsz."
Ennek a mondatnak nincs értelme. Milyen igazság? Miért jajgatnék? Nem érdekelne az sem, ha elpusztulna a világ, bár ezt megpróbálták már elérni a jólelkű és békeszerető emberkék, akik most idősek/halottak...Tudod, akik a 20. században azt a sok szuperjó öldöklést okozták, ami természetesen csakis kizárólag a mai fiatalok érdekében/"miatt" történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!