Melyik kombinációs formát játszod meg a tippmixen?
én x-et rakok anyád lába közé.....
most ez miylen kérdés?jóhogy nem azt kérded,hogy mit rakunk meg az 5ös lottón
Ez engem is érdekel, hogy ki hogyan játszik.
Én a négyes kombira esküszöm (foci vb alatt ezt toltam)
Ez tartalmaz:
2 db háromesélyes fogadást
2 db "...lőni fog gólt" fogadást (arra a csapatra teszel, amelyik szerinted biztosan fog lőni gólt-->az mindegy, hogy mennyit, az a lényeg, hogy fog lőni gólt a meccsen)
>a háromesélyeset a "biztos" meccsekre rakom
>a második fajtát pedig olyan meccsre, amelyiken a győzelem nem túl "biztos" egyik fél számára sem, de valamelyik "biztosan" lesz eredményes
Így egy 3,5-4-es szorzót össze lehet hozni (persze minimum közepes téttel érdemes így játszani, ha ebből akarsz megélni LOL)
(a biztos azért van idézőjelben, mert, mint tudjuk, a sportfogadásban sosincs biztos....:@)
Ja és az előző válaszadó édesanyját meg fogom baszni a grandmuterja hátán..
Ez tartalmaz:
2 db "...lőni fog gólt" fogadást (arra a csapatra teszel, amelyik szerinted biztosan fog lőni gólt-->az mindegy, hogy mennyit, az a lényeg, hogy fog lőni gólt a meccsen)
>a második fajtát pedig olyan meccsre, amelyiken a győzelem nem túl "biztos" egyik fél számára sem, de valamelyik "biztosan" lesz eredményes
Így egy 3,5-4-es szorzót össze lehet hozni (persze minimum közepes téttel érdemes így játszani, ha ebből akarsz megélni LOL)
(a biztos azért van idézőjelben, mert, mint tudjuk, a sportfogadásban sosincs biztos....:@)
Ja és az előző válaszoló édesanyját meg fogom baszni a grandmuterja hátán..
Ez tartalmaz:
Ja és az előző válaszadó édesanyját meg fogom baszni a grandmuterja hátán..
De jó, 2x küldtem el a választ...
Na mindegy; aki látja a két válasz közti apró eltérést, és beküldi egy válasz formájában, annak a "válaszát" hasznosra értékelem.
b.zdmeg...3x... Hát jó b.zi a helyes megfejtés...
(egyedül ennyi válasz xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!