Szerintetek ki jobb versenyző lett volna Ayrton Senna, mint Michael Schumacher?
Így most márt értem, hogy jön ide Rossberg, és ebben igazad van. Sumi aki már régóta versenyzik és azt mondják, hogy ilyen jó szakember a F1 nél meg olyan jó és annak ellenére csak fele annyi pontot szedett össze mint csapattársa akkor ott már baj van!
Amúgy tudok mondani olyat aki a sportban 7 szeres VB győztes! Még hozzá bringás az illető. Sőt most olvastam hogy gondjai akadtak és így már esélye elszállt a 8.Vb győzelemtől! Szóval van olyan aki tud összeszedni 7 Vb bajnokságot. És az illető akkor arra értette, hogy nagy kaland, hogy akkor a Ferrárinál jobb autók nem igazán akadtak, mert a másodikként tartott Mcláren is majd 20 lóval kisebbet produkált mint Sumi autója (Ferrári)!
Én is elismerem a tehetségét, mert azért nem csak autó kell ahhoz, hogy valaki első helyezést érjen el, hanem tapasztalat is kell!
Azért mondjuk Én valamiért Lewis Hamiltont kedvelem :) Na meg a szép lányokat :D:D
Ha azt hiszitek, Schumi csak az autója miatt nyert, nem láttátok korábban versenyezni.
2002-ben és 2004-ben valóban messze a legjobb autója volt, de olyan fölényesen nyert is. 2001-ben jó autója volt, de nem oylan fölényesen jó, mint amilyen előnnyel nyert. 2003-ban a gumiproblémák miatt sok versenyen nagyon emgszenvedett, végül mégis vb lett.
1994-ben és főleg 1995-ben a Williams jobb volt, Schumi döntötte el a vb-t, akárcsak 2000-ben.
És 1997-1998-ban azzal az autóval megkockáztatom, hogy senki nem lett volna képes harcban lenni a világbajnoki címért, mégis csak az utolsó versenyen vesztette el mindkettőt.
1996-ban pedig még futamot se nagyon nyert volna rajta kívül senki azzal a Ferrarival.
Csak meg kell nézni, milyen eredményt ért el a csapattársaihoz képest. És ne mondja senki, hogy azért volt 2-szer vagy 3-szor több pontja ezekben az években, mert elengedték mert az hülyeség.
Senna!
Nem csak Schumachernél, hanem mindenkinél sokkal jobb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!