Szerintetek ki (k) (volt (ak) ) a legrosszabb/legalkalmatlanabb versenyző (k) az F1-ben?
Gaston Mazzacane
Baumgartner Zsolt
Tora Takagi
Minden idők legjobbja Senna és Schumaher, kettőjük közül nem tudok dönteni. Minden idők legrosszabbja pedig egy nő volt, a nevét nem tudom, sok éve volt már, nem láttam versenyezni se, de olvastam róla, hogy mindig utolsó volt és az utolsó előttitől is fél percekkel / percekkel maradt el.
A jelenlegi mezőnyben szerintem most Button a legjobb függetlenül attól, hogy Vettel nyert, a legrosszabb pedig talán Kovalainen aki a mezőny egyik legjobb autójába se tudott még csak dobogó közelébe se kerülni vagy csak nagyon ritkán.
Elég sok rossz pilóta van/volt.
Névszerint nem sokat tudok említeni, de voltak olyan pilóták akik lekörözöttek voltak és nem engedték el a jobbakat, hanem úgy csináltak, hogy akik mögöttük jön azok ellen versenyezni kell.
Luca Badoer pl. nem volt valami jó versenyző. Oké oké hogy gyengébb autóval a 90-es években nem ért el sok mindent, de hogy 2009-ben a ferrárival (ami nem volt olyan gyenge) csak egy 17. és egy 14. helyet ért el...
A mostaniak közül a legrosszabb talán Liuzzi.
1. Sebastian Vettel
2. Michael Schumacher
3. Fernando Alonso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!