Megvalósítható ez az álom?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a Forma 1-et, már kiskorom óta nézem. Sajnos a szüleim nem írattak régen be semmilyen sportra, még focira sem. 16 éves vagyok, és végre eltudtam jutni Gokartozni, és magamat is meglepve nagyon jól ment. Előre bocsánat, ha kicsit összeszedetlen a kérdés. Szeretnék még gokartozni sokat, de az lenne a kérdésem, hogy ilyen későn elkezdve, lenne esélyem valahova bejutni? Nem konkrétan a F1-re gondolok, mert nem 5 évesen kezdtem, plusz nem is vagyunk olyan gazdagok. Ilyen Gokart versenyekre gondoltam, vagy nagyon maximum GP2 vagy F2 de az már szerintem offos. Ha gyakorlok eleget, kortól függetlenül eltudnék érni valamit ebben a sportágban? Betudnék jutni egy “profibb” gokart bajnoksagra? Kiskorom óta álmom a száguldó cirkusz, és van bennem egy kis remény. Köszönöm a válaszokat!2019. júl. 27. 00:51
3/4 anonim válasza:
Felejtős. Formula autózás baromi drága. Egy belépő szintű F4-es bajnokság is több tíz milliós tétel plusz külföldre kell költöznöd. De addig még gokartban kéne valamit felmutatni, de az sem olcsó. Egy profi bajnokságban versenyenként milliós nagyságrendű költségek vannak.
4/4 anonim válasza:
Marha sok pénz kell, ráadásul az f1 es versenyzők 5-6 évesen mar javában tolják a gokartot. A te esetedben talán turaautó, rally vagy ilyesmi. Formaautóra kicsit lekésted a csatlakozást. De pl Tiago Monteiro 20 évesen kezdte el és mégis eljutott az f1 ig. Szurkolok, de barátkozz a gondolattal hogy ez nem jön össze. Nagyjából 0.2% od van a sikerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!