A nők egy része miért hiszi, hogy fenékizom építéséhez elég, ha otthon bokasúlyokkal emelgetnek párat?
Mert senki nem mondja el nekik rendesen, hogy hogyan kell.
(jó lenne ha meg is lenne indokolva, hogy miért kell úgy ahogy.)
Vagy a barinők ezt terjesztik és akkor az elég egyeseknek.
Mert lehet, hogy nem akarnak nagy feneket növeszteni, ami manapság divat. Csak a meglévőt szeretnék kicsit formálni. Arra pedig nagyon jók a bokasúlyos gyakorlatok. Formásabb, kerekebb lesz, kevésbé lesz logós.
Nem mindenkinek ugyanazok a céljai, ezt el kéne fogadni, és nem ráerőltetni mindenkire a saját edzésedet.
3: De van eredménye. Hiszen magamon is láttam. Volt, hogy hónapokig nem mozoghattam egy műtét miatt. A fenekem konkrétan lekonyult :D Bokasúlyokkal tornáztam és szépen visszaformálódott és láthatóan kerekebb lett és feljebb lett.
Tényleg el kéne fogadni, hogy sokaknak ennyi elég. Nem akarnak testépítők lenni. Nem akarnak olyan izmos feneket és mást sem, mint ahogy egy jó edző kinéz.
Nem is értem, hogy miért kéne mindenkinek ugyanolyannak lennie.
#3 Kicsit radikalisan de ratapintott a lenyegre.
Ez a nem akarnak tul izmosak lenni egy akkora hulyeseg hogy nem igaz, meg ok sem hiszik el. Azt kene inkabb felfogni, hogy kb. soha nem lesz valaki tul izmos, aki csupan azert kezd el edzeni hogy jobb se_ge legyen.
Azok akiknek genetikailag jo feneke van, nem kell edzes ha a jo fenek a cel. Akinek nincs, akarmennyit edz, meg sem fogja kozeliteni a 0 edzes+ perfekt genetikat. Eppen ezert kellene normalisan edzeni, hogy egy kivulallo szemevel is talan lathato eredmenye legyen a dolognak.
Meg ugy egyaltalan, egy no, a heti 3-4 kis sulyzozasatol naturban nem lesz izmos, mert nem lehet. Az atlag ember szemeben izmos fizikum cucc nelkul egy nonek akkor hozhato, ha az egesz eletet alarendeli az edzesnek . Azt meg ugy sem fogja.
Mert nem értékarányos a befektetés nekik.
A súllyal guggolás fárasztó tikkasztó kimerítő viszont használ.
A lábemelgetés kényelmes,komfort zónában lehet maradni vele cserébe nem használ de lelkileg megnyugtatja hogy ő csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!