Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így mit kéne leginkább tolnom?

Így mit kéne leginkább tolnom?

Figyelt kérdés

Azokat a bizonyos kockákat szeretném kihozni, 59 kg vagyok, ~185 cm, testzsírszázalékhoz amikor utoljára géppel mértük nem jelzett értéket(error), kis pontossággal kalkulálva(nyak,köldöknél derék méret) viszont 10,7% körülinek írja.

Ezek ellenére magák a kockák nem látszanak, ha befeszítem, akkor is csak egy magy egybefüggő kemény izom emelkedik ki, a bőr és az izom között szinte semmit nem érzek, de nem teljesen van a bőr “már-már rászáradva” az izomra. Hasra kellene edzenem,vagy inkább aerob edzést kéne,hogy megnyomjam?

2019. júl. 18. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
2019. júl. 18. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ilyen szerekre gondoltam, max ha aerob,akkor ahhoz van valami, amit érdemes egy protein shaken kívül?
2019. júl. 18. 21:20
 3/6 anonim válasza:
Azt vágod ugye, hogy sokaknak, még a legkeményebb edzés - cucc - diéta - vízhajtás kombóval sem jön elő?
2019. júl. 18. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Mivel alapból ilyen formájú az izom, csak zsír van rajta sokaknak,meg lehet fejletlen is, nem látszik, legalábbis én ezt olvastam, ilyen esetről amit írsz nem hallottam, de szerintem nálam ez nem áll fent.
2019. júl. 18. 22:45
 5/6 SZücsöm ***** válasza:
Ha ilyen paraméterekkel is 10,7% testzsírod van és nem látszanak a kockáid az annyit tesz hogy nincs rajtad semmi izom és nincs mi látszódjon. Mit kéne tolnod? Először is kalóriákat (jó sok fehérjével) méghozzá a napi szükségleted felett egy 200-400 kalóriával. Aztán pedig teljes testes súlyzós edzés progressive overload-al hogy megizmosodj. És ha elérted a kellő izomzatot akkor jöhet megint a szálkásítás. Nagyon röviden ezt kéne tolnod.
2019. júl. 19. 11:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Mist konkrétan a hasizomra gondolok,hogy ahhoz melyik a tanácsosabb.
2019. júl. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!