Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testepitok hogy elitek meg...

Testepitok hogy elitek meg hogy vege lesz a nyárnak?

Figyelt kérdés

Egesz evben felkészülés hogy jól nézzunk ki a strandon. Legjobb legminosegibb ételek kiegészítők. Barna test. Minden patent.

Ilyenkor mikor tobb mint nyár fele elment teljes depresszióba esek. Nem látom értelmét semminek.

Ti hogy dolgozzátok fel ezt?

2019. júl. 18. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Biztos örömmel nyúlnak hozzá a sörhasú, kopaszodó, igénytelen, proli férjükhöz :D
2019. júl. 18. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Prémium minőségű csajok is járnak fürdőkbe. Persze nem egy átlag hétköznap, akkor valóban csak az öregek szottyadnak a vízben, de szoktak lenni események. Résen kell lenni.
2019. júl. 18. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Én éppen ezért tervezem, hogy valami mediterrán országba költözök. Máltára lenne a legjobb az angol miatt, de lehet spanyolba vagy délolaszba megyek.
2019. júl. 18. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Én örülök végre nem kell diétásan kajálni és szúrhatom az omnadent meg nyomhatom a danabolt had legyen tömeg ezerrel :)
2019. júl. 18. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy laikus vagy.

Megfelelő ruhatár és öltözködés kérdése az egész.

Ingekben, pólókban brutálisan nézek ki. Télvíz idején pedig autóval járok. Kabátot veszek ezekre és ha megérkezem valahova ugyebár leveszem a dzsekit. Szóval ismét lőn brutál fizikum.

2019. júl. 18. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Nyomathatnál pár öltözködési tippet, milyen fazon áll jól, annak aki ki van pattintva, mint herezacsiból a több hónapos beszikkadt pattanás.
2019. júl. 19. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:

A stílus valahol itt kezdődik

[link]

2019. júl. 19. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem mondani, hogy rasszista vagyok.
2019. júl. 19. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor bannolni kéne téged!
2019. júl. 19. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!