Testepitok hogy elitek meg hogy vege lesz a nyárnak?
Egesz evben felkészülés hogy jól nézzunk ki a strandon. Legjobb legminosegibb ételek kiegészítők. Barna test. Minden patent.
Ilyenkor mikor tobb mint nyár fele elment teljes depresszióba esek. Nem látom értelmét semminek.
Ti hogy dolgozzátok fel ezt?
Én már 2 kilo izmot vesztettem a depressziotol.
Jún 1 a legszebb nap de ahogy közeledik a nyár vege ugy a legszrsbb.
Szerintem a november 1 a legszebb nap, akkor jön az új kaland, akkor kezdjük meg a felkészülésünk a következő strandszezonra.
Ne aggódj, októberben majd kihevered a depressziót :-)
Aztán újult erővel szégyenítjük meg puha, dagadt, zsíros, szúrós, csontos honfitársainkat illetve a kedvenc fajtámat, zsírdisznókat (őket a teremben is) (:
Ennyi. Letolunk mindenkit a pályáról.
Ja, aztán a rusnya semmitérő öregeken kívűl kik vannak ott?
Igaz, néha vannak ott elég jó bőr családanyák, eléggé megnéznek, de sajnos eddig még tovább nem alakult a dolog, pedig szoktam nekik megjegyzéseket tenni, ha értitek...
Minek járjak így oda?
Haggyad, a legrosszabb fajták. Kétszínűek.
Látom, hogy állandóan néznek, de amikor odamegyek hirtelen elfordítják a fejüket, és úgy csinálnak mintha nem értenék mi lenne.
Fontosabb nekik biztos a jól megszokott közeg, meg a TV-ző sörhasú férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!