Amator, natural testepitok a vizhajtast, hogy oldjak meg?
Koslayer te vegyésznek készülsz ugye jól tudom?
Na akkor majd meglátod tanulmányaid során, hogy 0.39% ot is mennyire lazán ki lehet még mutatni.
Nem kell hozzá komoly analitikusnak lenni.
Gyógyszeriparban bizonyos veszélyes szennyezőket ppm-ben mérnek. 1ppm hány % ? :)
Csak, hogy ne legyen teljesen off
termeszetes alatt mit ertesz?
gyengebb gyogszeres behatas kaldium?
A felezési idő és a detektálhatóság más más kérdés. Nem mindegy ki mire bomlik, azok hogy s mint viselkednek.
Propionát 3 nap és valóban 3-4 hétig mutatható ki. Tren-acetát szintén 3 nap és 5 hónapig kb, stana 24 óra és lazán kimutatható 2 hónappal később.
Amúgy meg testépítés témakörben doppingellenőrzésről beszélni... :D
Kérdező se ezt kérdezte, nem is értem miért téma ez? Azt kérdezte, hogy naturál testépítők, hogy oldják meg, erre első kommentben egyből gyógyszert ajánlasz....
Ha ez ("Termeszetes anyagokkal" egyebkent az elso 2 szo) neked gyogyszer ajanlas akkor elegge feluletesen olvasol. :) Utana pedig csak szemleltettem a kerdezonek, hogy mi a helyzet. Egyebkent nem ertem a felhaborodasodat azzal kapcsolaban, hogy natural testepitesre iranyul a kerdes megis gyogyszerrol beszeltem. Remelem nem vagy naiv es tudod, hogy sikeres natural testepito versenyzes NINCS dopping nelkul. A szinpadon allok 90%-a nem natural, csak ures. Aki pedig tenyleg natural, valoszinuleg top 3-ban benne sem lesz.
A felezesi ido pedig ott szamit, hogy tiltott anyag letet is vizsgaljak. Ha nincs tiltott anyag mar kisebb az eselye a lebukasnak, foleg mivel a nem akkreditalt doppingellenorzo laborok sokszor "feluletesek".
És az szerinted normális, hogy a naturál versenyen csak üresek?
Én meg azt feltételezem a kérdezőről, hogy nem üres akar lenni hanem lifetime naturál. Pláne, hogy azt is írta, hogy amatőr.
Tudom ezzel a hozzáállással kisebbségben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!