Amator, natural testepitok a vizhajtast, hogy oldjak meg?
És a BME csak nappali képzést indít, nincs levelező.
Nappali BME -t nem csinálod meg munka mellett.
Igen beleállok ilyenekbe. Ő hol van most, ti miért is véditek?
Védje magát egy hiteles hihető képpel pl. Vagy átküldheti privátban a szakdogáját és akkor nyilvánosan itt bocsánatot kérek tőle. De igazolnia kell hihetően, hogy az övé! Másét én is át tudom küldeni.
Gyógyszeripari szakember vagyok.
Ezért zavar nagyon kokszléjer munkássága...
Igazából én két dolgot tudok elképzelni Koslayerről:
1) (Viszonylag) kezdő testépítő, aki kokszal jól felpumpálta magát, és most azt hiszi, hogy a koksz az istenkirályság, és ezt ismételgeti mindenhol, mint valami dogma.
2) Ezt sokkal valószínűbbnek tartom: hogy kokszot árul, és a gyakorikérdéseket csak, mint marketingfelületet használja, itt szerez "ügyfeleket". Én pénzügyi területen dolgozok, tudom jól, hogy a gyakorikérdések egy nagyon látogatott weboldal, és emiatt sokan használják burkolt reklámcélra. Itt, a testépítésben is láttam már olyat, hogy valaki a saját edzőtermét reklámozta =D Szóval ez a kategória sem kivétel.
Látok egy elég egyértelmű reklámvonalat abban, amit csinál: aktív, sok hozzászólása van, azaz magas a láthatósága. Tapasztaltnak TŰNIK, ügyesen játssza, biztos sok kezdő fiatal ráír, hogy "Ó Nagy Koslayer, taníts!", és akkor gondolom jön a "koksz nélkül nem mész semmire" duma, mint amit itt is lenyomott.
Másért miért istenítené ennyire a kokszot, meg miért írkálna be még a naturál kérdésekbe is kokszos dolgokat... 99%-ban biztos vagyok benne, hogy csak magát (ill. a termékeit) reklámozza, de ezt nyilván így nem írhatja le. Ügyesen csinálja egyébként, meg kell hagyni.
A másodikat gyanítom én is.
Csak ugye itt jön a felületnek a felelőssége.
Mert ugye a tiltott teljesítményfokozókkal való kereskedelem sőt ha 18 alatti rábírsz vagy segítséget nyújtsunk neki már is BTK- bá ütközik.
Volt már rá példa, hogy valaki bűncselekményre készült itt a gyakorin és börtön lett belőle...
*nyújtsunk
Nyújtasz...
Autocorrect :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!