Nyaralás alatt?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyünk nyaralni Olaszországba. Hogyan lehet nyaralás alatt valami normális étrendet tartani? Kell persze a lazítás, de ha ennyi időre (10 nap) eleresztem maga, az egész éves munkám oda. Nagyon gyorsan zsírosodom, egy ellazázott hosszú hétvége is egyből meglátszik rajtam. Viszek zabpelyhet, fehérjét és teljes kiőrlésű kenyeret reggelire, ott veszek majd valami zöldséget. Napközbenre viszek zabkorpás kekszet rágcsálni. De ezen túl? Pizza és pasta lesz mindenhol. Persze vannak tengeri herkentyűs helyek, de ugye nem tudom, hogy készítik, éés igazából nem is nagyon telik rá, Olaszország drága. Szóval magas szénhidrát-alacsony fehérje van kinézőben, ami nem nagyon jó. Hogy lehetne okoskodni? (nő vagyok, voltam kövér és anorexiás is, most jó a fizikumom és valamelyest jobban bírom tartani a tiszta étkezést, de nagyon kell küzdenem)2019. júl. 17. 21:49
1/2 anonim válasza:
Csirke van szinte mindenhol. Én egyszer ettem csak pizzát mikor ott voltam, tésztát abszolút nem is ettem. Köretnek kérj rizst vagy csak salátát és jó lesz. Így azért annyira nem fog elcsúszni a forma.
2/2 anonim válasza:
10 nap alatt nem lehet azért akkora nagy kárt csinálni, igyekezz kalória deficitben maradni, ha szemetebben is eszel, így csak a forma fog kicsit optikailag változni, de jelentős kár nem lesz, aztán ha visszatértél, visszaállsz az étrendedre, edzésedre, pár nap alatt a régi önmagad leszel. A legnagyobb kár amit tehetsz, ha végig ezen stresszelsz majd. Elvégre egy nyaralás. :) Jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!