Szerintetek az károsíthatja az izomzatomat, ha ilyen gyakran edzek? (Több lent)
Figyelt kérdés
Tegnap keményen edzettem tricepszre kb.olyan este 5-6 óra körül.Károsítaná az izomzatomat az,ha ma elmennék mellet és vállat edzeni?
Azt kell tudni az edzéstervemről,hogy heti 4szer járok.Kedd,csütörtök,szombat,vasárnap.kedd,szombat-tricepsz,bicepsz csütörtök,vasárnap-mell,váll. egy egy izomcsoportra 5 gyakorlatot szoktam végezni.kb.10 hónapja edzek.18/F.Szerintetek?
2019. júl. 14. 12:26
2/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyit dolgoztál rá. Egy normális válledzés OHP variáción/variációkon alapszik, aminél azért elég fontos szerepet játszik a tricepsz.
3/3 anonim válasza:
Az izomzat arra való, hogy megdolgoztasd. Akkor van elemében. Én 16 éves koromtól éjszakánként vagont raktam. 50 kilós cementes zsákokkal "edzettem" minden nap rogyásig. Semmi baja az izmaimnak.
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!