A jobb bicepszemben részlegesen elszakadt az izom. Ennek mennyi idő a regenerálódása? Visszanyeri majd az eredeti kinézetét?
Elírtam ne haragudj.
A kérdésemre tudnál valamit válaszolni?
A nem vérzett be, és nem alakult ki ödéma sem, elég valószínűtlennek tartom a lényeges szakadást, szóval időben jó kérdés, mindenki más sebességben regenerálódik, meg a sérülés mértékétől is függ.
Honnan veszed egyébként, hogy szakadt?
Kimaradt:
Ha jól tippelek, és nincs túl nagy sérülés, akkor visszanyeri, igen.
Hát, ha jelentősen eltolódott, akkor gyanús, hogy (mégha nem is 100% teljes szakadás) elég komoly kár keletkezett.
Én megkeresnék egy dokit ezzel, az tuti.
Több hét akár hónapok is. Menj vele dokihoz legközelebb teljesen leszakad.
És amúgy nem nyeri vissza a formáját sose!
Voltam dokinál, és az ultrahang vizsgálat nem mutatott szakadást, és talán igy 4 nap elteltével mintha már nem lenne annyira eltolódva, de azért még látszik.
Kaptam rá sp54 gélt azzal kenegetem, viszont azt olvastam hogy az első 2 hétben kellene operálni ha kellene mert akkor még zökkenőmentesen zajlana. Szerintetek mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!