Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az eredeti anaboltól mennyi...

Az eredeti anaboltól mennyi izom épűl fel havonta az emberre kb?

Figyelt kérdés

az eredeti rózsaszín sárkányosra gondoltam:D nagyon megdobja az embert??

és mennyibe kerűl egy havi adag belölle???

2009. okt. 6. 20:34
 1/5 anonim válasza:
Hát ha bevérzett bőrt ingerültséget impotenciát vese elégtelenséget máj károsodást szeretnél akkor tudom ajánlani az anabolt és a napozint. Ha pedig rendszeres gyúrás mellett (napi 1-2 óra) gyúrás előtt és után beveszel 5-5 kapszula creatint és iszol mellé egy Volumass 35 vagy más étrendkiegészítőt 2-3 hónapon belül úgy fogz kinézni mint egy állat :D
2009. okt. 7. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus példa amikor nem csak kérdező a fogyatékos...
2009. okt. 8. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt felejtsd el,az izom a tápanyagtól nő nem a koxtól,bírsz enni annyit?

Figy tömegelésnél ha koxolsz napi 5g/tskg fehérje és 10-12g/tskd szénhidrát kell,ezt tudod fedezni,hormon visszaállítást tudsz csinálni?Ez nem kétfillér és hatalmas kitartás kell hozzá,ultra brutál edzés,olyan hogy már majd besz@rsz,és még tovább tolni neki.Bulizást akkor felejtsd el,se pia,se semmi ilyen undormány(mondjuk az naturálba se jó).Ezen gondolkozz el.

2009. okt. 9. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
igen nekd van igazad tesó akk igy fogom csinálni:D csak mondjuk szerintem nekem nem kéne annyi szénhidrát mert kicsit van rajtam :D
2009. okt. 13. 14:01
 5/5 anonim válasza:
Érdekelne a "fogyatékos jelzővel" vagdalózó illető miért írta ezt.
2009. okt. 16. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!