Szem bevérzése természetes?
Sziasztok, ez már a harmadik alkalom, hogy a jobb szemem bevérzett. Ált. minden hónapban amikor emelek a súlyokon, bevérzik (és érdekes, csak a jobb szemem) Ma például nehezebb súllyal deadliftezem, mint amennyivel szoktam, és már megint szép piros a szemem. Ez mennyire természetes? Van aggodalomra okom? Nem fáj vagy ilyesmi, általában 1-2 nap és elmúlik, csak nem szép látvány.
20/N
Nagyon nem normális.
Ne a fejedet kell erőlködni...
Azon még ájulás hoz is vezethet...
Tanulj meg helyesen végezni, és kész.
Szerintem jól végeztem a gyakorlatot, izomlázam is van rendesen.. Amúgy múlt hónapban amikor ugyanez történt (amikor növeltem a súlyokon), voltam szemészeten, mert azt hittem, valami allergia, de a szemész azt mondta semmi gond a szememmel, (igazából fogalma se volt, hogy mi okozhatta a bevérzést, szóval valami allergiára gyanakodott ő is). Felírt egy szemcseppet, de másnapra el is múlt magától.
Utánanéztem külföldi fórumokon, tényleg elég gyakori problémának tűnik, és sokan írják, hogy a légzéstechnikával lehet gond, ha ilyen történik. Kövire odafigyelek rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!