Anabolikus szteroidokat árulnak gyógyszertárban? Tehát mindenből van patikai változat?
Figyelt kérdés
Nyilván nem arra gondolok hogy bemegy valaki egy gyógyszertárba és kér 5000mg tesztoszteront. Az érdekel hogy azok a szerek amiket profi testépítők használnak, azok legális formában is elérhetőek papíron?2019. júl. 9. 22:20
1/8 anonim válasza:
Néhány szer igen. De egy csomó cucc alapból nem emberi használatra lett kitalálva (pl a tren az marháknak szánt drog), azokat nyilván nem árulják patikában.
2/8 anonim válasza:
Ugyan ugy ug-s cuccokat nyomnak, itthon keves patikai forgalmi teszto van
3/8 anonim válasza:
Itthon tesztoszteronból a nebido van törzskönyvezve ami injekció, szemesből van andriol. Ezek undekanoátok.
Elvileg törzskönyvezve van nandrolon is, retabolil néven amit elvileg a Richter gyárt de ja minden igaz akkor hiánycikk, az ogyi oldala szerint gyártási gondok vannak vele.
Régen, érts 80-90-es évek sokkal több midnen volt elérhető, orrba szájba gyártották a cuccot a magyar gyógyszergyárak.
4/8 anonim válasza:
OFF:
1#: Miért adják a marháknak? Milyen célzattal? köszi
5/8 anonim válasza:
Pakisztánban vagy egyiptomban..illetve azthiszem thaiföldön is lehet gyógyszertárban kapni dolgokat...
6/8 anonim válasza:
Ma 13:22. Nő a hús és a tejhozam és az állatok étvágya. Ezt a neten olvastam.
7/8 anonim válasza:
Magyarországon én az Andriol 40 ről, az Androgelről és a Retabolilról tudok meg még van néhány amivel a neten találkoztam. De ha jól tudom például Propionát nincs Magyar gyógyszertárban.
8/8 anonim válasza:
Jaj nagybetűvel írtam ami kisbetű. Tehát magyar gyógyszertárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!