Itthon miért nincs igény luxus edzőtermekre?
Figyelt kérdés
Amerikában sok helyen 300-400 dollár a havi díj, és működik. Itthon meg 20 ezres terembérlet már drága, vicc.2019. júl. 5. 10:44
11/15 anonim válasza:
Abban a teremben izmosabb leszek vagy erősebb vagy mi?
A kondi az kondi. A szolárium, a szauna, a masszázs meg az ilyenek nem oda valóak. Ha mégis ott vannak én minek fizessek ha nem használom, mert én edzeni megyek nem pihengetni?
A hányinger elkap az ilyen helyektől.
12/15 anonim válasza:
"A szolárium, a szauna, a masszázs meg az ilyenek nem oda valóak"
Huh te vagy itt a nagy kemény aszkéta vagy mifene?
13/15 anonim válasza:
Ezeken a helyeken azt fizeted meg, hogy ne a pòrnéppel kelljen edzened, és vannak ilyenek Magyarországon is.
14/15 anonim válasza:
Itt, Budán, vannak drága helyek, viszont nem feltétlen mondanám, hogy jobbak is annyival.
15/15 anonim válasza:
Nyilvan nem jobbak annyival. De gyik luxus cikk sem egyenesen aranyos az araval. Kapsz Daciat 3-4 misiert, meg Mercit 18 misiert, ha kifizetsz erte 21-22 milliot full borrel kapod. Az extraert fizetsz annyit mint egy komplett also kat. auto ara. Vehetsz hazimozi rendszert 100 ezerert meg 1 millioert, nem fog 10* jobban szolni. Legtobb ember eszre sem veszi a kulonbseget. Akinek van ra penze, neki az a kulonbseg meger annyit. Kapsz szallast a Balaton mellett 10 eft/fo/ej aron is, meg 100 eft/fo/ej aron is. Igazabol mindegyik elvisz A-B-be, lejatsza neked a Marvell filmeket, es fedelet rak a fejed fole, csak nem mindegy hogyan. Az edzotermek is ugyan ilyenek, a vegeredmeny ugyan az, csak nem mindegy hogyan, milyen korulmenyek kozott, mit kell elviselni kozben. En egy pince teremben nottem fel, a sulyokon nem volt gumi boritas. Autora soha nem koltenek annyi penzt mint hazimozi rendszerre, 10 eve a kemping is elment ha nyaraltam, most mar semmi penzert. Mindenkinek masok az igenyei, semmi ertelme lefikazni a draga termeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!