Hobbi gyúrósként számoljátok a makrókat?
Itt gyakorin mindenki konyha mérleggel a zsebében ébred és már méri is a csirkemellet, hogy mennyit toljon be.
Hobbi gyúrósként, nem versenyre készülő, csak egy jobb formát akaró ember mennyire számolja a makrókat?Étkezésre odafigyelek, 5-6x eszek egy nap, zab, tojás, csirke/köles/bulgur+zöldségek, tonhal, csirke, pulyka, néha darált hús. Annyi, hogy nem méricskélek, annyit eszek amennyi jól esik, 4:30 kor tolok ~100g zabot, bent munkahelyemen pulykamell sonkás szendvics + főtt tojás (4-5 db), ebédre ami van valami főtt kaja(igen, lusta vagyok még melóhelyre is ebédet főzni /csomagolni). Hazaérek, 4 kor eszek, a felsorolt ételekből valamilyen kombót, utána edzés, szintén kaja, lefekvés előtt 100g zsírszegény túró+ fehérjeturmix.
Egy hobbi szinten edző embernek ez elég gondolom? Vagy tévedek? Kíváncsi vagyok a véleményekre. (Bátyám össze vissza kajált, próbált olyan ételeket enni amik "elő vannak írva", de ez nem mindig jött össze, mégis elég szépen kivan pattintva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!