Ti hogyan számoljátok a makrokat napközben?
Figyelt kérdés
Tömegelni akarok viszont többször olvasom hogy mind1 mit eszek a makrok stimmeljenek. De ezt hogy valositjátok meg napközben?
Van egy kaloria táblázatotok meg fehérje meg minden és ahogy esztek közbe irogatjátok?
Meg ha nem tervezem elöre akkor lehet hogy nem jönne ki a nap végére...
68kg vagyok tömegelni akarok mennyi ebben az esetben a makro?
2016. aug. 28. 21:31
1/5 anonim válasza:
130-140feherje 65-70 zsir a ch az valtozo ki kell tapasztalni. En szemely szerint kiszamolom a markroimat, megirom az etrendem es tartom .nagy ritkan eszek mast mint amit leirtam ennyi
3/5 anonim válasza:
Myfitness pal. Alkalmazás. Még vonalkód olvasó is van benne. Jó cucc.
4/5 anonim válasza:
Letöltöttem most ezt a programot en is, de mielőtt vegeznek a regisztracioval ezt adja be: [link] mit csinaljak ? Sos
5/5 anonim válasza:
Tömegelés elején kiszámolom, és azt eszem végig. Vagy ha mást eszem, fejben számolok. Már megtanultam az évek alatt rengeteg étel makróit és kcal értékét, szóval megy fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!