Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a forma hozható naturálban?

Ez a forma hozható naturálban?

Figyelt kérdés
[link]

2019. jún. 23. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mit nézzek rajta? Mit nézegessek félmeztelen férfiakon? Én nem vagyok homoszekszuális...
2019. jún. 23. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy naturál. Ha esetleg igen akkor az azert lehetseges mert olyan etrendet követ amit te nem igen engedhetsz meg magadnak. Ezaltt halat ertek. Pisztrang lazac ritkábban csirkemell brokkoli stb.
2019. jún. 24. 02:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Necces. Kokszosnak gyenge, naturalnak eros. Talan lehet.
2019. jún. 24. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Így van, ez koksszal nagyon gyenge színvonal
2019. jún. 24. 09:13
 15/17 A kérdező kommentje:

"Ezaltt halat ertek. Pisztrang lazac ritkábban csirkemell brokkoli stb."

Miért ne engedhetném mg magamnak a halat? Egyébként szerintem sem naturál de a formája szerintem hozható.

2019. jún. 24. 11:30
 16/17 anonim ***** válasza:
azért mert szerintem kevés ember van aki havi 100 ezer forintot rááldoz a kajára csak azért ogy hasonlóan nézzen ki akinek a szülei megengedhetk maguknak és laid szülei igen akkor már inkább számolj utána napi 1 kg hal 4000 saccra 10 nap 40 ezer 30 nap 90 ezer mellé kiegek vitamint ásványviz! zöldség rizs stb egkis egyéb kaják szóval ott van a szeren érted igymár hozható natráéba de szerintem ha nem akarsz fittnes világba betörni nemigen éri meg + genetika ami fontos életvitel stb.
2019. jún. 24. 17:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Rááldozhatnék rengeteg pénzt de nem akarok és szerintem nem lenne látványosan jobb eredmény ha kétszer annyit költ kajára az ember.
2019. jún. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!