Nektek tetszenek az izmos lanyok pl. :ilyen?
2019. jún. 23. 14:54
11/21 anonim 

válasza:

Én imádom az ilyen testű nőket
12/21 anonim 

válasza:

Nekem az izmosság még bejönne, de az ilyen csajok, általában plasztikáztatnak is. Az viszont egyáltalán nem tetszik.
13/21 anonim 

válasza:

A segge a combja hátulról és a vádlija tetszik, a hasa a háta nem. Nem is a túl sok izom hanem a túl szálkásság nem tetszik rajta. Viszont van egy másik izmos nő aki nekem tetszik, viszont ő a szép arca miatt fog meg engem [link]
14/21 anonim 

válasza:

A mondatvégi pont miatt nem jó az előző linkem [link]
15/21 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem igaz, hogy a sportosabb nők mindig szelfiznek. Sőt, rengeteg kis csaj jár terembe, akik egyáltalán nem izmosak, és pont ők pózólnak és szelfiznek mindig. Inkább életkor és szemlélet kérdése.
17/21 anonim 

válasza:

Igy van, inkabb a kis ribizlik szoktak szelfizni, meg a fiatal sracok. Altalaban egyik csapat sem nez ki sehogy.
Ezzel a csajjal csak az a baj, hogy tul szaraz, egyebkent izmosnak nem is tul izmos. Egy kelloen edzett es izmos no sokkal feszesebb, kerekebb. A vekony lanyok jol neznek ki ruhaban, a fitt lanyok ruha nelkul is.
18/21 Lazy Lover 

válasza:

fujj nem! a feneke még elmegy de a melle 0
19/21 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!