Lanyok, nektek tetszenek a kuzdosportal foglalkozo fiuk ; Vagy inkabb a focistak, kosarasok, balettesek . Stb?
Figyelt kérdés
14/F (karate)2011. nov. 9. 16:42
1/21 LadyLee válasza:
A küzdősport tökéletes. Természetesen izmos leszel tőle (nem ronda gyúrt-izmos) és ráadásul meg is tudsz minket védeni. Szerintem tökéletes választás.
2/21 anonim válasza:
fiú vagyok és tapasztalataim szerint a deszkások, focisok kosarasok... eredményesek... de ízlések és pofonok ;)
4/21 cynic válasza:
"Természetesen izmos leszel tőle"
me a természetellenes izomzat milyen?
5/21 anonim válasza:
tapasztalat: naná. de hozzá kell tenni, hogy normális esetben utolsó előtti szempont..
nem normális eset szerintem az, ha 4 embert falhoz vágsz, lealázol, és emiatt tetszel meg valakinek :D de mint írták, ízlések és pofonok :)
6/21 anonim válasza:
az már jó pont számomra ha sportol vmit a pasi :) sztem ez fogja legkevésbé érdekelni a barátnődet nem azért fog beléd szeretni mert egy jackie chan vagy :D aztán persze kitudja ...:D
7/21 LadyLee válasza:
8/21 anonim válasza:
a vörös zoli természetellenesen izmos? szerintem meg "csak" testépítő (nem lekicsinylésből írtam a csak-ot).
9/21 anonim válasza:
Nem nagyon izgat mit sportol, csak legyen kva helyes. 17/L
10/21 anonim válasza:
Vörös Zolinak miért lennének természetellenes izami?:S nem értem ugyanolyan izmok mint bárki másnak csak szépre dolgozta és nagyra. Ez van akinek tetszik van akinek nem de az emberek 80%-a a nagy izmokat a kox-al és egyéb dolgokkal köti össze. Legtöbben úgy vannak vele, hogy nem lehet csak "csalással" ilyen izmot építeni és kb annyi az esélye mint normális ci*ányt találni. Utóbbit valóban 1:99999999999999999999999999999999999999999 az esély..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!