Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lanyok, nektek tetszenek a...

Lanyok, nektek tetszenek a kuzdosportal foglalkozo fiuk ; Vagy inkabb a focistak, kosarasok, balettesek . Stb?

Figyelt kérdés
14/F (karate)
2011. nov. 9. 16:42
1 2 3
 11/21 LadyLee ***** válasza:
64%

Természetellenes izomzat nálam az, amin látszik, hogy nem funkcionálisan fejlődött, hanem kifejezettn "tenyésztették" - azaz gyúrós izom. Kickboxolhatsz, karatézhatsz, focizhatsz te akármennyit, nem fogsz így kinézni, szerencsére. Az az izomzat, ami normális, rendes sportok mellett fejlődik ki, az az, ami nálam a természetes kategória.

A gyúrós izomzat meg baromira visszataszító. Egy pasi ne azért csináljon valamit, hogy kinézzen valahogy. Sportoljon, mert szereti és mert egészséges, de minden ezt meghaladóan, a külső érdekében végzett cselekedet baromira feminin.

Persze tisztában vagyok azzal, hogy ezt a véleményt nem mindenki osztja - ez is rendben van. Csak ez az oldal arról szól, hogy mindenki elmondja, hogy ő mit gondol. És nekem bizony a linkelt képeken szereplő pasik nagyon nem jönnek be.

2011. nov. 10. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát ez is egy ugyanolyan sport mint a többi van akinek tetszik van akinek nem de az a szörnyű, hogy legtöbben azért gyúrnak, hogy ők legyenek a keménygyerekek meg nagyképüek és azthiszik, hogy kihasználhatják mások ellen.. Pl a legtöbb nem idén barnult is ezért lopja össze a pénzt, hogy kondiba járhasson és heti 6x kar-mell-tricepsz edzést végezhessen..
2011. nov. 10. 17:24
 13/21 cynic ***** válasza:

"Sportoljon, mert szereti és mert egészséges, de minden ezt meghaladóan, a külső érdekében végzett cselekedet baromira feminin."

mert azt hiszed, hogy az izmok csak úgy ránőnek az emberre, mikor meglát egy súlyzót...

megnézném, komoly lábedzés után mennyire tartanád "feminin" dolognak ezt a sportot.

2011. nov. 10. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:

LadyLee:

Hidd el,a testépítők is k*rvára szeretik csinálni.Az meg,hogy valaki ne azért sportoljon,hogy kinézzen valahogy,hülyeség.

Ha valakinek van annyi önkritikája,hogy igen,tennem kell azért,hogy normálisan nézzek ki,és tesz is érte,az már egy jó pont.

A testépítőknek meg ez az életük,és nem azért csinálják,hogy neked,vagy bármelyik másik nőnek tettszenek...nem..csak is SAJÁT magukért,mert maximalisták(legalábbis ebben a tekintetben),és ennek élnek.

Persze,értem,amit mondasz,hogy ez egyeseket már riaszt,és hogy szerintetek ez már esztétikátlan...persze,magánvélemény...de emögött hatalmas munka van,és nekik ez okoz örömöt,ezzel a sporttal tudják megérezni,milyen is újra és újra átlépni a saját határaikat.

A foci,kosár,balett:DD meg nem hasonlítható harcművészethez(persze nem leszólom őket,jó sportok,de mégis mások)...ha megnézed egyiket-másikat komolyan,lelkiismeretesen űzőket,akik már azért tapasztaltabbak ebben,és tényleg valamennyire követik eme eszmét,teljesen más személyiségeket fedezel fel,mivel egy harcművész nem csak fizikálisan fejlődik,a mentális fejlődés is legalább olyan fontos.És talán ez is tudja megfogni a nőket,hogy a harcművész,mivel tudja,hogy ő kemény,és tud olyan dolgokat,amit az "átlagok" nem,egészen más a gondolkodásmódja,van kiállása,jó kisugárzása,és csak ezért sok nőt rabul tud ejteni;)

Ha pedig e mellé ugye társul egy jó fizikum is...akkor már nem is kérdés,hogy a harcművészek általánosságban bejönnek-e a nőknek;)

2011. nov. 11. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat az eddigieknek ; meg szeretnek velemenyeket ;)
2011. nov. 12. 13:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Általában azt vettem észre hogy a lányok többségének a focisták, a deszkások és a bringások jönnek be

De én nekem meg pont nem azok

Nekem inkább az olyan fiúk jönnek be akik valami küzdösportot üznek / a gyúrósok se jönnek be!!/

De ez nagyon egyén függő

2011. nov. 20. 20:25
 17/21 anonim ***** válasza:
A mai lányoknak inkább a b*zis beütéssel bíró fiúk jönnek be! Persze tisztelet a (kevés) kivételnek!
2011. nov. 20. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
PL ez: [link] FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A Normális agykapacitáson muködő egyéneknek az ezen a képen szereplő "lény" megkülönböztethetetlen nemü!!
2011. nov. 21. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:

BoFF

lehet én így este már nem működöm normális agykapacitáson, vagy alapból normális fölött vagyok, de szerintem "az" lány, bár elég genetikai csőd. ha meg nem, akkor majd mondom hogy [link]

close enough..

2011. nov. 21. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
irtam figyelmeztetést:D Sok ilyet látok utcán sajnos illetve már nem olyan sokat de még 1 évvel ezelőtt minden sarkon találtam eggyet.. Ez elvileg fiú de ez szakképzett orvos sem lenne képes eldönteni, hogy most mi is valójában ezért az anyakönyvi kivonatában is csak úgy szerepel, hogy "ufo".
2011. nov. 21. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!