Nektek milyen típusú lányok tetszenek kinézetre?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek, akik komolyan veszitek a sportot meg a testépítést, milyen típusú lányok tetszenek?
Elvárjátok, hogy a lány is vegye komolyan ezeket a dolgokat és foglalkozzon a sporttal vagy ez teljesen mellékes?
Mostanában sok sportos, izmos kinézetű férfit látok ducibb lánnyal, és ez ihlette a kérdést. :D
Szóval mennyire legyen egy lány sportos/vékony/izmos vagy akármi, hogy tetsszen?
2016. máj. 24. 11:59
1/9 anonim válasza:
Az nagyon fontos, hogy ne hagyja el magat. Harminc evesen se. Nyegyven evesen se. Szules utan se. Aki huszonevesen csinos azt hiszi mindig az is marad. Hat nem. Aki mar fiatalon odafigyel az egeszsegere (sport, tudatos taplalkozas, aktiv eletmod stb) az jo esellyel kesobb is oda fog.
2/9 anonim válasza:
miről van szó, járásról vagy keverésről? mert ha csak keverés akkor: átlagos vagy jobb legyen a csaj, ha járás akkor átlagosnál jobb, de nem kell hogy ő is gym rat legyen, sőt, én nem támogatom a barátnővel való együtt edzést se... de inkább nézzen ki jól genetikailag, edzés nélkül, mint hogy edzéssel ugyanez, mert az azt jelenti hogy jobb az alap :D
4/9 Cortez70 válasza:
Ne legyen szélsőségesen kövér és sovány sem. Meg arcra nézzen ki valahogy. Külsőre ennyi csak az elvárásom, nem kell, hogy Michelle Lewin teste legyen, bár az sem gond. ;)
5/9 anonim válasza:
csinos sovány sportos igen elvárom hogy mozogjon és ne csipszet egyen egész nap.
6/9 anonim válasza:
Nem feltétlen kell sportoljon, de adjon magára és hobby szintű sport is előny. Gyűlölöm a magukat elhagyó, csak a kifogásokat kereső lusta, tespedt nőket és az ilyen embereket. "túl messze van, túl sokat kell gyalogolni,túl meleg van, túl hideg van,esik most az eső,fáradt vagyok,nincs kedvem most(sosincs kedve) és a hasonlók. Hosszabb kapcsolatban tapasztalatom szerint is a nők nagy része elhagyja magát, jön a kifogás, hogy a kor meg a szülés meg szeressen igy is a párom meg unom már ezt a hajat, levágatom ilyenre olyanra csinálom pusztán mert úgy neki kényelmesebb és kevesebbet kell foglalkozni vele. Igenis egy nő és férfi is adjon magára és mindig törekedjen arra, hogy vonzzó legyen legalább a párja számára ez az elvárásom nem feltétlen csak a sport.
7/9 anonim válasza:
Nalam egyaltalan nem elvaras a sportos kulso. Jobban tetszenek a picit teltebb formaju nok mint a deszkak.
Ha sportol valamit az nagy pozitivum, de nem a tukorkepemet keresem, hogy hol latok izmokat, hanem a noiesseg vonz: bajos arc, szep mell es fenek.
8/9 anonim válasza:
Az összképet nézem. Nem fontos, hogy olyan legyen az életmódja, mint az enyém. Azért, ha láncdohányos, meg minden másnap be kell rúgnia az zavarna. Nem szeretem a nagyon ropi, se a kövér lányokat. Alapvetően a picike lányok a gyengéim:) de sokféle nő tetszik és fontos a személyisége is nagyon, illetve, ha van benne "dög" eztnem tudom máshogy megfogalmazni, az rengeteget nyom a latban.
9/9 anonim válasza:
Nem szeretem a szálkás lányokat,a sport az nem hátrány de nekem kicsit se jönnek be a kondis lányok, úgy értem akik komolyan követnek grammra pontos étrendet és többet foglalkoznak a testépítéssel mint én, legyen arányos formás testalkata, de a legfontosabb, hogy soha ne hátráltasson a kondizásban a kajálásomban, és fogadja el, ki akarná nézni, hogy vágja a pofákat a sok csirkemell evésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!