Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kezdőket be lehet fogni...

A kezdőket be lehet fogni "inasnak"?

Figyelt kérdés

Már régóta edzek profi szinten vagyok, ez az életem.

Viszont gyakran elkélne a segitség mert a spanok néha nincsenek ott.

Pl sulyok pakolása, kezisulyzok valtogatasa nem keves idő. Nincs kedvem hozzá.

Gondoltam szólok egy két nyeszlett amatornek, igy mindenki jol jarna. Nekem konnyebb lenne az edzés ok meg tanulhatnanak a nagytol.

Csak nem tettem meg mert a vegen amilyen beszarik ezek a maiak még szolnak a recepción aztán kiraknak engem alaptalanul...

Amugy jo ötlet lenne, nem?

2019. jún. 22. 11:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Csak ha utána köszönetképpen az öltözőben leveszed őket szájjal.
2019. jún. 22. 11:54
 2/23 A kérdező kommentje:
Ezt ugy veszem meg sem láttam kisbarátom...
2019. jún. 22. 11:55
 3/23 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem teljesen megalapozott a kérdés.

Véleményem szerint be lehetne fogni őket. A világ úgy működik, hogy a ranglétrát szépen meg kell mászni.

Csak mostanában mindenki olyan kis tudatos, meg hamar akar eredményt, egyből ő akar lenni a Jani. Pedig nem így megy ez, csak ezt sugallja a média.

Régen meg volt az alázat. Igen, a kezdők örülhettek ha a nagyok mellett lehettek. Tudták, hogy először tanulni, figyelni kell, türelmesen várni és eljöhet az ő idejük majd.

Ma ez már nincs így. Elég nagy baj ez. :(

2019. jún. 22. 11:58
 4/23 anonim ***** válasza:
8%
És ezt nem feltétlen testépítésre értem hanem úgy általánosságban is ez látható.
2019. jún. 22. 11:59
 5/23 A kérdező kommentje:

Én szívesen pakoltam volna anno Coleman tárcsáit.

A maiak miert nem akarjak ugyanezt? Alázat 0.

Multkor is szólok egyik 65 kilos 190centis csávónak hozza ide már a 2*60kg kezisulyzot mert olyan messze dobtam fekvenyomasnal erre azonnal megsértődött meg vágta az arcokat.

Nem értem ezeket a kezdőket tényleg mit akarnak az élettől meg a sporttól...

2019. jún. 22. 12:09
 6/23 anonim ***** válasza:
dxdxdxdxdxxxxxxxxxxxxxxdxd
2019. jún. 22. 12:33
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Keres valami munkát, a mikrópéniszt pénzzel lehet ellensúlyozni, és nem gyúrással.
2019. jún. 22. 12:43
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
ahogy belépsz a terembe hangosan köszönj, Szevasztok testvérek, majd aki hozzád képest legalacsonyabb és legvékonyabb annak szorítsd meg a nyakát hátulról és szólj rá ,hogy "inasom ma te pakolsz helyettem". tuti beválik.
2019. jún. 22. 12:43
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Kár hogy nem engem szólítottál meg így. Én odavittem volna a súlyokat,de a nyakadra húztam volna nem a rúdra.

2019. jún. 22. 13:35
 10/23 A kérdező kommentje:

Orulnel te ha segédem lehetnel

Talan valahogy néznél is ki pajti

2019. jún. 22. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!