Cutler Goldban és hasonló konditermekben kinézik a kezdőket?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a Cutlerbe, Flex Gym-be, Peak Gym-be, ezekbe a népszerű, nagyobb termekbe inkább profik meg sportolók járnak. meg úgy általában "jótestű" emberek. Bár én már kondiztam korábban. de nem rendszeresen, szóval kezdőnek számítok, meg van is hova fejlődjek.2016. febr. 1. 11:49
1/5 anonim válasza:
Én nem járok ilyen nagy termekbe, de ha nézel videókat a Venice Beach-i Gold's GYM-ről ott is látsz egy rakás kezdőt, meg ropit, nem csak profikat pedig az kicsit híresebb terem mint a fent említettek.
2/5 Cortez70 válasza:
Sehol nem nézik ki a kezdőket.
3/5 anonim válasza:
Goldban edzem, van 150 kilós dagadt férfitól kezdve 50 kilós srácokig plusz tele van versenyzőkkel, senki nem néz ki senkit, nem hallottam még beszólást csak a kezdőtől hogy nem akar olyan lenni mint Tóth Dani.
4/5 Cortez70 válasza:
A kezdők nézik ki a profikat.;)
5/5 anonim válasza:
Cortez, sajnos ez ilyen, olyat hallottam már hogy Toldi Zsuzsi, Dani, Huni már sok, de tőlük még soha nem hallottam hogy nézd már azt a ... akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!