Testépítői pózolás strandon attrocitás?
Tortent az haverokkal lementünk strandra hétvégén becsajozni.
Egesz evben erre készültünk, precíz étrend minden percunk erre szenteltuk meg is lett a forma.
Amikor a csajok a parton voltak bebarnitoztuk magunkat felul es bementünk pozolni a vizbe.
Erre jon néhány tízéves hülyegyerek ott kezdett el jatszani es néhány csepp víz elért ahogy csapkodtak es el kezdett folyni a barnito.
Nagyon ideges lettem el kezdtunk kiabálni veluk takarodjanak innen erre az apjuk bekiabalt hogy hulye kis b***k leverlek titeket.
Minket se kellett félteni persze visszaszoltunk te sorhasu disznó.
A csajok előtt igy leegtunk pedig tuti hogy mindegyikünk becsajozott volna. Inkabb haza is mentünk.
Nem találok szavakat hogy lehetnek Ennyire primitívek emberek kitiltatnam őket onnan menjenek a pereputtyal a csóró.szabadstrandra inkabb!
minek etetitek a trollt?
Lefröcsköltek? Semmi baj Pistike. :)
Amúgy nem kell a barnító, igaza van Koslayer mesternek! Tavasszal menni kell szoliba alapozni, utána ezerrel napozni és kakóvajas patikai napozókrémmel kell kennegetni a testet.
Vágjátok a strandokról azokat a full barna öregeket fecskében, na ők is olyannal kennek. Ellestem tőlük a titkot, azóta minden nyáron szinte néger vagyok.
Irigyellek teged. Kovi nyárra jobban odafigyelek erre napon leszek egesz tavasszal.
Még most se késő!
Ne keseredj el, ne hagyd, hogy ezek a csicskák tönkretegyék a munkádat!
Tesó! Nagy respect. Muscle Beachen összefutunk nyomunk egy szabadpózt.
Na ott lesz majd a világ!
Ez alap báttya!
Privátban majd lezsírozzuk a részleteket.
"Ez van gyerekek teszto az egekben csajozasra készen állok. Nem vagyok olyan lomha lusta disznók mint ti.
Ekkor jon 2 tízéves hülyegyerek aztán lerombol mindent."
Hát, ha téged 2 tízéves hülyegyerek porig aláz, akkor nem lehetsz valami nagy szám.
Van itt több fura szakasz is.
Miért falkában mentetek mint a tinik?
Csajozásban van max egy haver e fölött már tömeg van.
A másik a megfutamodás.
Annyi lett volna hogy odébb mentek 10 métert és újra indítjátok a feszítést 😂
A 3. A frusztráltság.
Ilyen szinten befeszülve kár is elindulni úgy sem össze.
Az sokkal lazább lett volna ha visszapasszolod a lasztit a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!